Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Titkok a kertben (2021)

Landscapers
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

David Thewlis
Olivia Colman
Olivia Colman
David Thewlis
Olivia Colman
David Thewlis
Samuel Anderson
Maanuv Thiara
David Thewlis
David Thewlis
Olivia Colman
Kate O'Flynn
Daniel Rigby
Olivia Colman
Kate O'Flynn
Olivia Colman
David Thewlis
Olivia Colman

Videók (3)

 
Emmersson   2022. 10. 15.

legújabb vélemény

0
Szürreális realitás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lassú doku-jellegű sorozat. Alapvetően feleslegesnek érzem az ilyeneket, hiszen tudni a végét, mert "megtörtént eseten alapuló" történetek. Néhány esetben viszont új szempontokat vetnek fel, más szemszögből mutatják be az ügyet. Itt konkrétan az húzza fel a pontozást, hogy annyira egyedi megoldásokkal operálnak, olyan érdekes rendezési fogásokat láthatunk, amelyek kiemelik az egyébként unalmas történet mocsarából a sztorit. Az "átballagunk a másik díszletbe" húzáson konkrétan felnevettem. Az pedig zseniális, amikor western környezetben láthatjuk a színészek játékát. :) Négy epizód, érdemes megnézni!

 
indingo   2022. 01. 07.

1

Olivia Colman nagyon természetesen hozta a karaktert. A történet egyszerűnek tűnő, de annál összetettebb. Helyenként nagyon művészi, és nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen. Érdemes megnézni.

 
HanGa   2022. 01. 23.

1

Nem egy egyszerű sorozat. Helyenként lassú, és semmitmondónak tűnik egy-egy jelenet, de mégis érdekel, nézed, hogy mi is történt azon a tragikus napon, és próbálod megérteni a két főszereplőt.

 
Zoli   2021. 12. 09.

1

Ritkán találkozok ilyen sorozattal, nagyon érdekes és végig fenntartotta az érdeklődésemet. Remek történet, felvételek és kivételes alakítások.

 
necum   2021. 12. 07.

0

Egy igazi történet nagyon stílusosan tálalva, mint egy színpadi előadás. Tetszett a rendezés és a színészek is nagyon jó munkát végeztek.