83% 45 szavazat
Titkok a kertben

Titkok a kertben

Landscapers
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
15
Szereplők (15)
13
Képek (13)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
indingo  

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 4 epizód

Hol nézheted

David Thewlis
Olivia Colman
Olivia Colman
David Thewlis
Olivia Colman
David Thewlis
Samuel Anderson
Maanuv Thiara
David Thewlis
David Thewlis
Olivia Colman
Kate O'Flynn
Daniel Rigby
Olivia Colman
Kate O'Flynn
Olivia Colman
David Thewlis
Olivia Colman

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy kedves, visszahúzódó pár úgy dönt, meggyilkolják egymás szüleit. A történet az 1998-as Nottinghamshire gyilkosságokon alapszik, amelyeket William és Patricia Wycherley követett el.

(Hupka Adrián)

Rendező: Will Sharpe
Forgatókönyvíró: Ed Sinclair
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2021.12.06. | HBO Max (2022.02.05.)

KULCSSZAVAK

 
2022.10.15 Emmersson

legújabb vélemény

Szürreális realitás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lassú doku-jellegű sorozat. Alapvetően feleslegesnek érzem az ilyeneket, hiszen tudni a végét, mert "megtörtént eseten alapuló" történetek. Néhány esetben viszont új szempontokat vetnek fel, más szemszögből mutatják be az ügyet. Itt konkrétan az húzza fel a pontozást, hogy annyira egyedi megoldásokkal operálnak, olyan érdekes rendezési fogásokat láthatunk, amelyek kiemelik az egyébként unalmas történet mocsarából a sztorit. Az "átballagunk a másik díszletbe" húzáson konkrétan felnevettem. Az pedig zseniális, amikor western környezetben láthatjuk a színészek játékát. :) Négy epizód, érdemes megnézni!

0
 
2022.01.07 indingo

Olivia Colman nagyon természetesen hozta a karaktert. A történet egyszerűnek tűnő, de annál összetettebb. Helyenként nagyon művészi, és nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen. Érdemes megnézni.

1
 
2022.01.23 HanGa

Nem egy egyszerű sorozat. Helyenként lassú, és semmitmondónak tűnik egy-egy jelenet, de mégis érdekel, nézed, hogy mi is történt azon a tragikus napon, és próbálod megérteni a két főszereplőt.

1
 
2021.12.09 Zoli

Ritkán találkozok ilyen sorozattal, nagyon érdekes és végig fenntartotta az érdeklődésemet. Remek történet, felvételek és kivételes alakítások.

1
 
2021.12.07 necum

Egy igazi történet nagyon stílusosan tálalva, mint egy színpadi előadás. Tetszett a rendezés és a színészek is nagyon jó munkát végeztek.

0