(Hupka Adrián)Antológia-sorozat, ami három nőt követ különböző évtizedekben, akik ugyanabban a házban éltek, és hűtlenséggel, illetve árulásokkal küzdöttek házasságaikban.
(Hupka Adrián)A három hölgy főszereplő egy ugyanazon házban él, de különböző évtizedekben teszik ezt. Időrendben az elsőnek egy életcélja van: jó feleségnek és jó háziasszonynak lenni. Férje nagyon tiszteli őt, de kiderül azért egy-két turpisság róla. A második hölgy már nem annyira házias, de mindig tökéletes megjelenésű, nem egy otthon ülő típus, a drága partikat inkább részesíti előnyben. A harmadik pedig napjainkban elismert ügyvédként tartja el férjét, amúgy pedig egy ideje nyílt kapcsolatban élve egy barátnővel egészíti ki szexuális életét. Az alapfelütés ígéretesnek tűnt, és a pontozás alapján tettem egy próbát vele, de csak mérsékelt tetszést aratott. A sorozatban nagyon jó a díszletezés, és a kosztümök is szépen köszönnek vissza mindhárom korszakban. Azonban a történetek már kevésbé hoztak lázba, és bár a színészi játék rendben volt, a végkifejlet sem volt katartikus. 0 és 10 közötti skálán erős 7-est adnék rá, itt viszont lefelé kerekítettem, így lett végül 3 csillagos.
Nagyon szerettem a Született feleségeket, de ez szerintem sokkal jobb és sokkal viccesebb. Remélem sokáig marad adásban.