Halott vagy (2019-2020)

Dead to Me

Fikatours_blogger   2022. 12. 04.

Van egy íve a sorozatnak, kár, hogy lefelé tartó

Az első évad ötös, a második négyes, a harmadik sajnos már csak hármas.

indingo   2019. 12. 25.

Ismét egy remek sorozat a Netflixtől. Nagyon mély a története. Hogyan lehet megélni a gyászt, egy szerettünk elvesztését. Megnyugvást adhat-e az, ha megtudjuk, ki vette el tőlünk azt, akit a legjobban szerettünk. Mindemellett a drámai vonal mellett n... több»

Greeta   2020. 08. 29.

Volt valami új ebben a sorozatban, talán hogy egyszerre 2 női főszereplőt is látunk, és mindkettő erős karakter. A történet olykor humoros, máshol dráma vagy épp egy krimi.

Timcsi   2021. 10. 24.

Nagyon érdekes, ahogy a két főszereplő nő kapcsolata alakul egymással. A legváratlanabb események elképesztő folyamatokat indíthatnak be.

TomÁcs   2019. 12. 28.

Christina Applegate annyira rég láttam jó filmben/sorozatban. Őt is elérte a hullám, hogy egy sorozatban vállaljon szerepet, és milyen jól tette. Ez egy izgalmas és rejtélyekkel teli sorozat.

Lonka   2020. 09. 20.

Két nap alatt bedaráltam a teljes sorozatot. Előtérbe került benne a család, szerelem, barátság, kötődés, elválás. Igazi érzelmi hullámasút volt a története, csak ajánlani tudom.

petraszab   2020. 01. 05.

Nem volt túlbonyolítva a történet, és nem húzták felesleges részeken keresztül a sorozatot, ami mindenképpen pozitívum.

A sorozat akkora hatással volt Christina Applegate érzelmi világára (régebbi sebeket szakított fel), hogy terápiára járt utána.

(jakedave)