Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
94
Filmadatlap
 
48
Szereplők
9
Vélemények
24
Képek
6
Videók
Halott vagy
 
TPetty   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Az ember azt hinné, hogy két háziasszony mindennapi gondjait, a barátságuk kialakulását és a szokásos pletykákat és kalamajkákat kapja, és igen, ezek is megjelennek benne, de olyan zseniálisan tálalják, hogy leesett az állam. Az első évad is nagyszerű volt, a második még ígéretesebbnek tűnik.

 
indingo   2019. 12. 25.

Ismét egy remek sorozat a Netflixtől. Nagyon mély a története. Hogyan lehet megélni a gyászt, egy szerettünk elvesztését. Megnyugvást adhat-e, az ha megtudjuk ki vette el tőlünk azt akit a legjobban szerettünk. Mindemellett a drámai vonal mellett, nem ennyire búskomor a történet, vannak benne szép számmal kellően humoros részek is, továbbá a két színésznő - akik már azért benne vannak a korban - nagyon jó volt együtt.


 
Szilonka   2020. 02. 04.

Egyedi stílusú sorozat, nagyon várom a második évadot. Gyilkosság van benne,de valahogy mégis jó tud lenni a humora.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

Christina Applegate annyira rég láttam jó filmben/sorozatban. Őt is elérte a hullám, hogy egy sorozatban vállaljon szerepet és milyen jól tette. Ez egy izgalmas és rejtélyekkel teli sorozat.

 
petraszab   2020. 01. 05.

Nem volt túlbonyolítva a történet és nem húzták felesleges részeken keresztül a sorozatot, ami mindenképpen pozitívum.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.