Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Mad Dogs - Kutyaütők (2015-2016)

Mad Dogs
Filmadatlap
 
51
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
Videók

Galéria (10)

Billy Zane
Ben Chaplin
Romany Malco
Michael Imperioli
Steve Zahn
Ben Chaplin
Michael Imperioli
Romany Malco
Steve Zahn
Romany Malco
Steve Zahn
 
Robinson76   2020. 11. 11.

legújabb vélemény

0
Karibi parti némi szerencsétlenkedéssel

A bevezető rész szenzációs volt, egy érdekes történetet vizionált, volt egy hamisítatlan karibi hangulata. Szóval jól indult, de egy picit ellaposodott, és a baráti társaság töketlenkedése csak rátett egy lapáttal, és vígjátékokat megszégyenítő helyzeteket teremtett. Nem vagyok benne biztos, hogy valóban ezt a hatást akarták elérni a stáb tagjai. Erősen felfelé kerekítve négyes az osztályzat.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Picit a paródia és picit a kő kemény valóság határán van a film. Nem volt rossz, bár a közepe táján kicsit uncsi volt. Az első évad után bennem még maradtak megválaszolatlan kérdések.

 
Szilonka   2016. 04. 09.

0

Jó kis első rész volt meg kell hagyni. Kíváncsi leszek a továbbiakra, tetszett a történet, jók voltak a szereplők és a szinkront sem szúrták el. Billy Zanenek nem sok szerep jutott.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Ennyi béna karaktert rég lehetett látni egy filmben. Kicsit középszerű sorozat és elég esetlenül hagyták abba. Több akciót vártam tőle, sokat szerencsétlenkedtek benne.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Évek után titokzatosan összeülő baráti társaság, ahol az egyikük nem hagyja el saját lábán az estét. Utána egy őrült versenyhutás az idővel meg a hatóságokkal.

 
Lonka   2017. 07. 26.

0

Kicsit középszerű lett a sorozat. Túl sok mindent nem tudunk a kezdésnél és azt hittem, hogy majd a részek előrehaladtával több mindent megtudunk a fiúkról, a barátságukról, de ez sajnos elmaradt.

 
Greeta   2017. 12. 18.

0

Találó ez a Kutyaütők cím. Igazából nem tudtam komolyan venni a sorozatot. Nem értem mi volt a készítők szándéka vele. Helyenként idegesítő a sztori.

 
Amerika újabb európai sorozatra csapott le, hogy önmaga képére formálja, mint tette ezt például az Office, a Híd vagy a Humans esetében. Most a 2011-ben útjára indult brit szériát, a Mad Dogsot szemelte ki magának. Csakhogy – meglepő módon – ezúttal nincs okunk panaszkodni a remake miatt. több»