Elhunyt a Nem vénnek való vidék színésznője, Kathy Lamkin

74 éves korában elhunyt Kathy Lamkin színésznő.

Lamkin 1947. december 10-én, a texasi Grahamben született, első szerepét az 1990-ben megjelent Neurotic Cabaret című filmben kapta. Pályafutása során 46 filmben és sorozatban volt látható, további alakításai a David Gale élete, A texasi láncfűrészes, a Jogi játszmák, a Médium, a Durr, durr és csók, a Dr. Csont és az Elah völgyében című produkciókban láthatók.

A szélesebb nézőközönség a 2007-ben megjelent Ethan Coen és Joel Coen rendezésében készült Nem vénnek való vidék film kapcsán ismerhette meg, amelyben a Desert Aire lakókocsiparkjának menedzserét alakította. A filmben nyújtott színészi teljesítményéért SAG-díjat kapott.

A színésznő a a houstoni Codwell Általános Iskolában színházművészetet oktatott. Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal. “Kathy hiányozni fog a családjának és a barátainak. Hatással volt mindenkire, akivel találkozott földi élete során” - olvasható a közleményben.

Kathy Lamkint férje, Stephen L. Lamkin, lánya, Kati, fia, Greg és felesége, Jamie, valamint unokái, Benjamin és Morgan gyászolják. Nyugodjék békében!

56 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Kathy Lamkin

Kathy Lamkin

szül. 1953. 01. 01. - elhunyt 2022. 04. 04.
Graham, Texas, Egyesült Államok
Kathy Lamkin 1953. január 1-én született Texasban, az Amerikai Egyesült Államokban. Férje Steve Lamkin, két gyermekük van, Kati Lamkin és Greg Lamkin. Filmes pályafutása 1990-ben vette kezdetét, amikor a Neurotic Cabaret című romantikus vígjátékban kapott szerepet, majd két évvel később mellékszerepet osztottak rá a The Marianao... több»