Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A nevem Earl (2005)

My Name Is Earl
Filmadatlap
 
78
Szereplők
21
Vélemények
148
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Engem ez a sorozat egyszerűen nem tud lekötni. Mindig belekezdek, de nem tudom végignézni, mert unalmasnak tartom.

 
Deku   2017. 08. 23.

Fergeteges sorozat, Randy és Earl nagyszerű testvéri kapcsolatban vannak ami sokat dob a sorozaton. Tanulsággal van tele ami szintén nagyon jó pont. Emellett tökre vicces.


 
Edii   2015. 09. 18.

Ez számomra már a fárasztó szint... és sajnos a színészek se tetszenek!

 
Norbi   2018. 07. 09.

Adsz és kapsz a mottója a sorozatnak. A csóró világ leszármazottai, igazi rosszfiúk próbálnak jók lenni. Mondhatom az eredmény tömény humor, és bénázás. Az esetlen Earl mindenki számára könnyen szerethető lehet, a történeteik a múltból, amiket a jelenben próbálnak jóvátenni könnyfakasztóak lehetnek helyenként. A mellékszereplők is egytől egyig hitelesek a szememben. Egyedül a végét sajnálom a sorozatnak, szerintem ennél sokkal jobban is megcsinálhatták volna, és még azt bánom hogy vége. Vicces, tanulságos sorozat.

 
Brigusz724   2015. 06. 12.

Nagyon jó kis sorozat, annyira imádom a mondanivalóját a karmáról, és arról, hogy ha jót teszel azt az univerzum meghálálja. Hatalmas poénok vannak benne, szuper szereplők által előadva. Legemlékezetesebb pillanatom a sorozattal kapcsolatban: egy baráti társaságban egymás után néztünk meg több részt, már éppen az új rész kezdődött volna, mikor megállapítottuk, hogy ki kellene menni rágyújtani, erre bemondták a rész címét: leszokni a cigiről. :D

Jason Lee
Kathryn Joosten
Ethan Suplee
Nadine Velazquez
Nadine Velazquez
Jason Lee
Jason Lee
Jason Lee
Beth Riesgraf
Beth Riesgraf
Jason Lee
Bill Suplee
Jason Lee
Jason Lee
Giovanni Ribisi
Missi Pyle
Chloë Grace Moretz
Jason Lee
Jason Lee
 

Catalina jogsija Greg Garcia névre van kiállítva.

(Norbi)
 

Az egyik jelenetben láthatjuk Earl jogosítványát, melyen az áll, hogy a férfi 1970. április 25-én született. Ez megegyezik az őt alakító Jason Lee születési dátumával.

(GaEnik)
 

Earl szeme minden egyes fotón csukva van. Ez minden bizonnyal egy főhajtás az 1994-es Forrest Gump előtt.

(GaEnik)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.