2021.09.14   olvasottság: 5011x   szerző: csd   hozzászólások: 0

61 éves korában elhunyt a Saturday Night Live komikusa, Norm MacDonald, erősítette meg a humorista menedzsmentje, a Brillstein Entertainment.

Gyászhír: Elhunyt a Nagyfiúk színésze, Norm MacDonald

MacDonald barátja, Lori Jo Hoekstra, aki mellette volt a halálakor elmondta, hogy a humorista közel egy évtizede küzdött már a rákkal, de betegségét titokban tartotta a barátai és a rajongói előtt is. 

“A komédia volt a büszkesége” - mondta Hoekstra. “Soha nem akarta, hogy a diagnózisa hatással legyen arra, hogyan néz rá a közönség vagy a szerettei. Norm egy színtiszta humorista volt. Szörnyen hiányozni fog.”

MacDonald kanadai klubokban kezdte a karrierjét a showbizniszben. Számos tévésorozatban tűnt fel, mielőtt debütált volna az NBC ikonikus szekccsműsorában, az SNL-ben.

Több sikeres év után végül távozott a műsorból, amit azzal magyarázott, hogy ideje tovább lépnie a karrierjében, saját szituációs komédiát készített The Norm Show címmel, mely 1999-től 2001-ig futott. Később egy egy évados talk show-t is vezetett a Netflixen Norm Macdonald Has a Show címmel. 

A hazai nézők számára mellékszereplőként olyan filmekből és sorozatokból lehet ismerős, mint a Tök állatA nevem Earl, a Jack és Jill, a Nevetséges hatos vagy a Nagyfiúk.

Nyugodjék békében!

via nypost