Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Tök állat
 
HETEDIK   2020. 01. 05.

legújabb vélemény

Rob itt még karrierje "csúcsán", ebben az időszakában ilyesféle fárasztó de sokszor humoros filmekkel állt elő. Kár hogy mostanság eltűnt.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Klasszikus Rob Schneider vígjáték, melyet átszövi a sajátos humora. Ötletes alaptörténet, amiből ered az egész film főbb poénja. Baleset folytán egy kósza tudós állati "alkatrészekkel" foltozza össze a pasit. Szétnevettük magunkat rajta a családdal. Tökéletes kikapcsolódás.


 
jencike1985   2016. 10. 24.

Rengeteget nevettem mikor ezt a filmet néztem. Rob Schneider minden filmben oda teszi magát, ahogy kell. Vicces néha romantikus, őrült és állatias. Családi szórakozásra pont jó.

 
kevelin   2019. 06. 02.

adam sandler és rob schneider párosa létrehozott pár klasszikus vígjátékot ami a műfaj kedvelőinek szinte kötelező. nekem már néha nagyon sok volt amit a fiúk műveltek de a tök alső és még pár filmjük zseniális lett. pedig amúgy nem igazán szeretem az ilyen filmeket de ez bejött

 
Zoe091   2016. 09. 14.

Eszméletlen beteg film, de nagyon sokat nevettem rajta. Nem lehetett kitalálni mi lesz a vége, vagy egy egy szituációból, hogyan mászik ki. A grimaszolások benne önmagában viccesek voltak. Jár az 5 csillag.

A film összbevétele 84 772 742 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 47 millió dollár, míg a nemzetközi bevétele közel 85 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.