Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Vissza a jelenbe (2010)

Hot Tub Time Machine
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
indingo   2017. 06. 18.

John Cusack miatt kezdtem el nézni. Nem rossz vígjáték, remek zenékkel. Nem szabad persze komolyan venni. a film is viccet csinált magából.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 17.

Rengeteg benne a trágárság és az altesti humor, erről már az elején meggyőződtem! Nem is vesztegettem rá az időmet, élvezzék azok, akiknek szánták ezt a förmedvényt!


 
szaka123   2018. 03. 26.

Egyszer a tv-ben adták, de reklámok miatt lemaradtam a második feléről. Gondoltam letöltöm és megnézem mi sül ki belőle. Hát az amire gondoltam, elég kiszámítható a sztori. John Cusak nevét nem értem a stáblistán, a második részre már vissza sem tért, de én sem voltam rá kíváncsi. Egyszer meg lehet nézni, de csak ha tényleg nincs más és nem igazán akarunk sokat agyalni! :D

 
MMcFly2015   2017. 07. 12.

A Hot Tub Time Machine nehezen jutott el szinkronosan hozzánk, mikor feliratosan láttam először, nem egyszer néztem meg utána. John Cusack a húzóerő, viszont a főszerep ellenére a négyből a leggyengébb figura, és a csapat többi tagjain sokkal többet lehet röhögni, mint rajta. A történet óriási. Abszurd, és félelmetesen nagy baromság, de maga az időutazós téma, és az ezzel járó szituációk annyira üdítően hatnak, hogy végig mosolyra áll a szám, mikor nézem. A film második felétől, kihasználja a korhatáros besorolást, és sajnos néhol nem az előnyére. Rengeteg a káromkodás, és az altesti - igénytelen poénok is helyet kapnak. Megbocsátható, de kár érte. Bármikor megnézem, nálam egy szerethető időutazós (beteg) vígjáték, ahol Craig Robinson és Rob Corddry elviszi a show-t.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Nem volt ez olyan rossz, a története kedvelhető komoly összefüggéseket nem kell benne felfedezni. Voltak benne humoros jelentek, bár néhány kínos is.

John Cusack

A film összbevétele 65 985 447 dollár volt (imdb.com).

 

John Cusack azt nyilatkozta, szinte kizárólag a film címe miatt csatlakozott a produkcióhoz.

(kázsé)
 

Az előzetesben látható Michael Jackson-viccet Craig Robinson találta ki.

(kázsé)
 

A filmben Sebastian Stan egy kommunisták ellen harcoló hazafit alakít. A színész a kommunizmus idején született Romániában.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.