Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Evolúció
 
Norbert93   2019. 06. 13.

legújabb vélemény

Látványos vígjáték

Nem szoktam felpontozni az ilyen komolytalan sci-fiket, de nem tudnám ebbe a kategóriába sorolni, ugyanis ez egyértelműen vígjáték egy kis áltudománnyal megtoldva. Minden bugyutasága ellenére nagyon szórakoztató, teljes egészében élvezhető komédia. Ha valóban komoly filmet készítettek volna belőle, mint az eredetileg is tervezték valószínűleg pont ez a komolyabb hangvétel vitte volna el az egészet negatív irányba. Szerencsére "átkonvertálták" egy látványelemekben bővelkedő vígjátékká, s ezáltal egy egyedi stílusú mozit láthattunk.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

Egész jó kis, scifi vígjáték. Tetszik ez a komolyan, nem vett feelingű ufo támadás. Vannak benne jó, poénok. Nekem a szörnyek kinézete, is nagyon tetszik.


 
TomÁcs   2016. 05. 05.

Egy korrekt alkotás, azt tudom róla mondani. A története rendben van, eltúlzott, de ez volt az alkotók célja. Helyenként humoros, jók a karakterek és a párbeszédek is.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Imádtam. Rendkívül jó scifi/akciófilm. Vicces, pörgős, jó dumák és klassz szereplőgárda. Ahhoz képest, milyen régi, még az animációt és a lényeket is szépen megoldották.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Pár perc után rájöttek a készítők, hogy ebből nem lehet komoly filmet csinálni , így humorosra vették a figurát. Nagyon pörög végig a film és egy hatalmas poénra van kihegyezve a vége.

A film összbevétele 98 376 292 dollár volt (imdb.com).

 

David Duchovny a film miatt elutasított egy szerepet a Star Wars II. rész - A klónok támadása (2002) című filmben.

(ps)
 

Julianne Moore karakterének ügyetlensége a színésznő saját ötlete volt.

(ps)
 

A történet eredetileg egy komoly sci-fi lett volna, a komikus elemeket David Weissman vitte a történetbe, ami végül is elnyerte a kritikusok tetszését.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.