Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Megtehetek bármit (2015)

Absolutely Anything
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
29
Képek
7
Videók
Megtehetek bármit
 
indingo   2019. 07. 07.

legújabb vélemény

Nagyon jó kis vígjáték, nem túl ismert film. Ütnek benne a poénok, jól felépített a story és persze elmaradhatatlan a romantikus szál.

 
Artemisia   2018. 02. 14.

Remek vígjáték, nagyon vicces, rengeteg eredeti poén van benne, Dennis, a kutya karaktere szenzációs. Jópofa, hogy az űrlények női neveken szólítják egymást, amikor Katherine azt hiszi, hogy Neil meleg, mert a beszélő kutya kompromittálja, vagy amikor Ray-t kolbásszá változtatja és az eladólány azt hiszi az üzletből szerezte. A befejezés,vagyis hogy a kutya jobb döntéseket hoz, mint az ember érdekes, de persze egy ilyen darabban nincs szükség mély gondolatokra. A színészek jól alakítanak, bár Kate Beckinsale mellé egy dekoratívabb férfiszereplőt is el tudnék képzelni. Komolytalan történet,de jól szórakoztam rajta, így jár a 4 csillag.


 
HercegPeter   2016. 12. 17.

Véletlenül bukkantam rá a filmre, mert soha egy reklámot vagy előzetest nem láttam róla. De azért reméltem, hogy kikapcsol másfél órára. Így is lett. Egy megmosolyogtató film, de nem szuperprodukció. Egy ilyen film után mindig feljön az emberben, hogy mi lenne ha ő kerülne ilyen helyzetbe?

 
MMcFly2015   2016. 09. 13.

Sajnos a film témája már lerágott csont, és ez abból is a gyengébb változat. A távkapcs, A minden6ó jól varriálta a témát, a dráma és a vígjáték keveredett. A sok idétlenség mellett, jutott tanulság is, ebből ez pedig hiányzik. Többet kilehetett volna hozni, legalább a végéből, de nem éltek vele. Így maradt egy nem túl eredeti, elég erőltetett vígjáték. Ritkán csalódok Simon Pegg filmjeiben, de ez gyengére sikerült.

 
a-arnold   2016. 09. 12.

Szenzációsan jó vígjáték! Nem is tudom mikor nevettem ennyit! :) Egyszerű sztori, de annál jobb. A kutya hangját is nagyon jól eltalálták Robin Williams hangjával, ennél jobb már nem is lehetett volna :)

Kate Beckinsale
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Kate Beckinsale
Simon Pegg
Kate Beckinsale
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Kate Beckinsale
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Sanjeev Bhaskar
Kate Beckinsale
Rob Riggle
Simon Pegg
Simon Pegg
Simon Pegg
Rob Riggle
Simon Pegg
Terry Jones
Rob Riggle
Eddie Izzard
Simon Pegg
Rob Riggle
Simon Pegg
Kate Beckinsale
 
Tucatvígjátékként ezzel még ugyan éppen el lehet evickélni, de ha arra gondolok, hogy Terry Jones ehhez a műhöz nyerte meg az egykori Monty Pythonos társakat, Robin Williamst (ráadásul előbbieknek elképzelhető, utóbbinak biztos, hogy ez lesz az utolsó filmszerepe) és az egyik legnagyobb kortárs brit komikus sztárt, Simon Pegg-et, akkor egyszerűen minősíthetetlen, hogy csak ezt tudták kihozni belőle. több»
 
A film közel sem rossz, de nem is akkora nagy durranás, mint az előzetes után vártam. Az alapötlet, hogy az idegen lényekből álló bizottság egyetlen emberen teszteli le, hogy mit is tenne az illető, ha bármit megtehetne és ez alapján döntik majd el, hogy a föld bolygó és teljes lakossága alkalmas e arra, hogy továbbra is szennyezze a világegyetemet. több»
 

A Megtehetek bármit Robin Williams utolsó filmje. A produkció a színész halálának első évfordulóján került a mozikba.

(hp)
 

Robin Williams egy 2009-es interjúban elárulta, hogy mindig is szeretett volna együtt dolgozni Simon Pegg-gel. A Megtehetek bármit-ben végre lehetősége nyílt rá.

(hp)
 

Terry Jones és Gavin Scott már a kilencvenes évek elején elkezdte a forgatókönyv megírását.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.