Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
doobie   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

Azzal a ténnyel kellett az utóbbi hetekben szembesülnöm, hogy a Netflix sem garancia a minőségre, pláne így, hogy megnövekedett a tartalom. Ez a film egyszerűen nem nyújtott semmit, a cselekmény szépen lecsordogált és eltűnt a semmiben.

 
bart   2020. 04. 17.

Nagyon aktuális a humora, kihasználja a modern kapcsolatok valamennyi humorforrását. Egyike azoknak a vígjátékoknak, melyekben valóban szórakoztató már maga a főszereplő személye is. Nekem bejött, ajánlom mindenkinek, aki őszinte nevetésre és szórakozásra vágyik.


 
danny   2020. 02. 18.

Nálam nagyon ott volt ez a film, hihetetlenül jól feledtette velem a mindennapi nehézségeket, így csakis ajánlani tudom azoknak, akik szintén ezt az élményt keresik. Szuper volt!

 
JamesBont   2020. 02. 17.

Ez a pali egy igazi lúzer, szerintem a film túl is tolja egy kicsit. Ennek ellenére igazán üde vígjáték, van a forgatókönyvben egy-két igazán eredeti ötlet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.