Úrsula Corberó, A nagy pénzrablás sztárja, szerepel majd a streaming szolgáltatás új spanyol bűnügyi drámájában, a Lángoló testben.

A Lángoló test című spanyol bűnügyi minisorozat producere és rendezője Jorge Torregrossa. A cselekményt 2017. májusában játszódik. Egy férfi holttestére bukkanak Barcelona Foix tavában egy kiégett autóban. Az tetem egy Pedro nevű rendőrtiszté. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény érdeklődését, főleg miután a nyomozás toxikus kapcsolatok, árulás, erőszak és szexuális botrányok hálózatát tárja fel, amelyben Pedro és két rendőr társa, Rosa és volt barátja, Albert is érintettek.

A sorozat szereplői között azonnal szemet szúr Úrsula Corberó alakja, aki A nagy pénzrablás című sorozatban Tokió szerepét játszotta. A Lángoló testben a főszereplő, Rosa  karakterét alakítja. A színésznő ezen a sorozaton kívül egy másik Netflix szériában, a Paquita Salasban is szerepelt. Quim Gutiérrez játsza Albert szerepét. A spanyol színész több Netflix projektben is helyet kapott, köztük a Szeretlek, te kis hülye című vígjátékban és a Szomszédom, Javier című szuperhős filmben. Eva Llorach játsza Ester szerepét. Az Elit című Netflix sorozat rajongói felismerhetik őt Sandra szerepében. 

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dráma | életrajzi | krimi

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»