58% 48 szavazat
Lángoló test

Lángoló test

El cuerpo en llamas
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
24
Szereplők (24)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény érdeklődését, annál is inkább, mivel a nyomozás során mérgező kapcsolatok, csalás, erőszak és szexuális botrányok… Több


Ország: Spanyolország
Premier: 2023.09.08. | Netflix (2023.09.09.)
 
2023.12.08 Janitsek Klaudia

legújabb vélemény

Mély nyomokat nem hagy, felejthető sorozat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Számomra elég korán érdektelenségbe fulladt a sorozat, mert nagyon hamar kiderül a „rejtély”, emellett a végén számtalan tisztázatlan kérdés marad, ami nem feltétlenül problémás, hiszen az élet is ilyen, ám valahogy nem sikerült berántania. Elég szomorú viszont, milyen kép tárul elénk a társadalomról – kit hogyan ítélnek meg, hogyan kezelik a szexuális visszaéléseket, hogyan lehet vígan csalni évekig a párod, miközben számtalan ember szemrebbenés nélkül „asszisztál”, mennyire ismerheted valójában a barátaid, mennyi önbíráskodást „tusolnak” el.

0
 
2023.09.26 szemtelen

Tények és fikciók

A valódi krimi virágzó műfaj, egyre több produkció él a lehetőséggel. Ilyen a „Lángoló test” című drámasorozat, amely valós eseményeken alapul. A velejáró probléma mindig az, hogy az eset tényei ott vannak az interneten, hogy mindenki számára elérhető. Tehát az írón, a rendezőn és a producereken múlik, hogy a karaktereket elég vonzóvá tegyék ahhoz, hogy az emberek megnézzék a drámát, még akkor is, ha ismerik a végeredményt. A minisorozat a bűncselekmény felderítésével kezdődik, majd nyolc epizódot töltenek a háttértörténettel – egy melodramatikus történettel, tele titkos ügyekkel, feszült őrizetbe vételi harcokkal, rendőri korrupcióval, médialátványokkal és tárgyalótermi intrikákkal. Rosa, a gyászoló, sértett fél. A „Lángoló test”-nek megvannak a hibái, de Úrsula Corberó szerepalakítási taktikája működik – Rosa lendületes előadása hátán viszi a drámát, segít a nézőknek túllépni rajtuk, és ügyesen beleültet ebbe a nagyon összetett történetbe. A probléma, hogy a sorozat nem igazolja Rosa cselekedeteit; miért gyönyörködött a hűtlenségben és a partnerváltogatásban? Mit jelentett a férfiakkal való kapcsolata? Hogyan érezte magát nőként a rendőrségen? Miért ölne meg egy másik férfit? A sorozatnak minden eszköze megvan ahhoz, hogy felkapott legyen, és kétségtelen, hogy a néző egy nap alatt majd befalja… nézd meg, de ne lepődj meg azon, ha több kérdésed lesz, mint válaszod a történettel kapcsolatban.

0
 
2023.10.02 Klauka89

Nos, a látottakat nehéz kategorizálni. Besorolni feketébe vagy fehérbe, jóba vagy pocsékba. Számomra pörgős volt, és a darálandó kategóriába tartozott. Ok, nem utolsó szempont az sem, hogy szinkronos, így főzés közben is ment. Folyamatosan csöpögött ... Több

0
 
2023.09.18 stomachh

Az ötlet jó, de a megvalósítás fájóan átlagos lett. Ezt a történetet egy fordulatos forgatókönyvvel, feszes tempóban kellett volna előadni. Kár érte.

0
 
2023.09.08 JollyDzsé

Teljes mértékben, kétségbeejtően, pofátlanul átlagos az egész. Semmi új, semmi nagyon izgi, nagyon forradalmi, csak kipipálja a szükséges dolgokat és megy tovább. Egy szappanopera, amibe valamivel több pénzt öltek.

0
Az ápolónő
2023
Hol nézheted: Netflix
Lidia ügyvédnő
2023
Hol nézheted: Netflix
Az utolsó lépcsőfok
2022
Hol nézheted: Max
Szerelem és halál
2023
Hol nézheted: Max
Griselda
2024
Hol nézheted: Netflix
Szuperszex
2024
Hol nézheted: Netflix
Pam és Tommy
2022
Hol nézheted: Disney+
Narcos
2015
Hol nézheted: Netflix
A korona
2016
Hol nézheted: Netflix