Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
vyctoria79   2019. 02. 13.

legújabb vélemény

Igazán realista ábrázolást ad a megtörtént szökési esetről, mégpedig úgy, hogy nem az "akciót" tolja a néző arcába, hanem magát az emberi jellemet. Megéri megnézni, még ha nincs is tele akció jelenetekkel, engem végig lekötött, alig vártam a végkifejletet. Nem mellesleg a főszereplők nagyon jók. Patricia Arquette-re rá se lehet ismerni, szerintem ebben a sorozatban nyújtotta eddig a legjobb színészi teljesítményét. Meglepődnék, ha nem díjaznák az alakítását. Eric Lange nevét is meg kell említeni, Ő alakítja a filmben Arquette kissé bugyuta falusi férjét valamilyen hihetetlenül, Lyle Mitchell-t. Csak ajánlani tudom ezt a sorozatot.

 
Mia1982   2018. 12. 26.

A sorozatot Ben Stiller rendezte, nos nem hittem volna, hogy lesz bármi is ami tetszhet tőle, ez viszont olyan, igaz itt nem a színészi oldaláról mutatkozik be. A sztori NAGYON röviden és persze spoilermentesen: Igaz történet, ami két életfogytiglanos bűnöző szökéséről szól. A színészi gárda remekül össze lett válogatva: Főbb szerepekben Benicio Del Toro és Paul Dano és még ott van nem mellékesen Patricia Arquette és David Morse is. Teljesen beszippantott a színészi játék, a környezet, a sztori, a sorozat atmoszférája. Lassú lefolyású (ahogy én szeretem) és fogalmam sincs hogyan végződik. (Direkt nem olvastam utána az eredeti történetnek)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.