Netflix heti top10: Már 145 millió(!) óránál jár, lehetetlen befogni az új sikersorozatot

Ezen a héten sem feledkezünk meg a szokásos heti kitekintőnkről, amelyben a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix mögöttünk hagyott heti nézettségi adatait vizsgáljuk. Ezúttal is a sorozatok domináltak, a tíz legnézettebb műsor közé mindössze egy filmnek sikerült odaérni, annak is csupán a tízedik helyre. Az élen nem történt változás az előző héthez képest, továbbra is gigantikus nézettséget produkál egy új sorozat.

Ez pedig nem más, mint a One Piece, amelyről előzetesen azt tartották, hogy a lehetetlennel próbálkozik: élőszereplős formában feldolgozni a népszerű animét. Mégis úgy néz ki, hogy bejött neki, hiszen második hete van fent a toplistán és második hete vezeti azt őrült nagy előnnyel, hiszen bő két és félszer annyi nézettséget produkált mint a második helyre befutott Virgin River - 5. évad. Utóbbi is olyan adatot tud felmutatni, amivel minden más esetben garantáltan az élen végzett volna. Mögött a Drága gyermek lett a harmadik, de közel húsz milliós lemaradással.

A negyedik helyre csúszott vissza a Ki az az Erin Carter?, de még mindig rengetegen kíváncsiak a sorozatra. Mögött a Nagykutya - 3. évad lett az ötödik, ami azért érdekes, mert ez a harmadik évadja a sorozatnak, amely idén történetesen épp az ötödik évadjánál jár, mégis erre kíváncsiak többen.

A Lángoló test lett a hatodik, egy új spanyol sorozat, amely egy rendőr halálával indul. A hetedik helyre pedig egy ritkaság, egy kolumbiai sorozat, a Miss Adrenaline fért oda. A nyolcadik és kilencedik helyre két koreai sorozat, a Hív az idő és a Te vagy a végzetem futottak be.

Az eheti toplista tízedik helyére tehát egyetlen filmként a Ne merészelj eljönni a bát micvámra fért oda, amely bár itt, a Mafabon elég lesújtó kritikákat kapott az olvasóktól, sokak szerint Adam Sandler karrierjének egyik legjobb filmje lett.

#10

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

15 300 000 órányi nézettség, 3 hete a listán
#9

dráma | romantikus

Netflix

Egy sikeres ügyvédet ismerhetünk meg, akinek mindene megvan, de családi átok sújtja, és kiderül, hogy a megtörés titkát egy látszólag hétköznapi köztisztviselő birtokolja. több»

16 000 000 órányi nézettség, 3 hete a listán
#8

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. több»

17 600 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#7

dráma

Egy versenyző motoros felveszi rég elveszett egypetéjű ikertestvére személyazonosságát, hogy igazságot szolgáltasson gyilkosainak, és megtudja az igazságot a különválásukat... több»

24 100 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#6

58 Lángoló test  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»

26 600 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
28 700 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#4

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

40 600 000 órányi nézettség, 3 hete a listán
#3

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

49 100 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#2

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

68 500 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

145 700 000 órányi nézettség, 2 hete a listán