76% 53 szavazat
Drága gyermek

Drága gyermek

Liebes Kind
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
19
Szereplők (19)
5
Képek (5)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Isabel Kleefeld, Julian Pörksen
Ország: Németország
Premier: 2023.09.07. | Netflix (2023.09.07.)
 
2023.09.21 F79

legújabb vélemény a nap véleménye

Drága idő!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nincs szerencsém mostanában a német sorozatokkal. Legalábbis az a kettő, amit az elmúlt években láttam, pont kettővel volt több, mint amit feltétlenül látnom kellett volna. Mind a Sötétség, mind pedig a Drága gyermek alaposan próbára tette a türelmem... Teljes kritika

2
 
2023.09.14 Lóri Ádámcsik

Izgalmas volt, és fenntartotta az érdeklődésemet, de egy kicsit zavaró volt, hogy abszolúte semmit nem tudunk meg az elkövetőről (mi nézők) egészen sokáig. A szereplők jól játszottak, a történet érdekes, de egy jobb, csavarosabb, drámaibb befejezésre számítottam.

2
 
2023.09.14 szemtelen

Rettegés és feszültség

A „Drága gyermek” egy lebilincselő és elgondolkodtató Netflix-sorozat, amely az emberi rugalmasság, valamint az igazság és a vezeklés mélységeit kutatja. Teszi ezt olyan profi módon, hogy a tempó és a jól kidolgozott narráció folyamatosan fenntartja a néző érdeklődését és a végeredmény iránti érdeklődését. A cselekmény cselszövésekkel és átható feszültségérzettel teli, nagyon tisztességes munka, kiváló könyvadaptáció (Romy Hausmann) és rendezés. A visszaemlékezések a jelennel vannak tarkítva, így az epizódok soha nem válnak monotonná. A sorozat szépen építkezik a rejtély építőköveiből, és észrevétlenül arra kényszerít bennünket, hogy részt vegyünk a feltárásban. Komor, komoly témával foglalkozik, egy rémisztő bűntény köré épül a cselekmény, és egy pillanat alatt már a lassan égő thriller részesei leszünk. Ez nem az a fajta péntek esti családi szórakoztató gyilkossági minisorozat; ez egy mogorva téma értékesen megmunkált, aprólékosan felépített produktuma, ami után akár hosszabb katarzisra vágyhat a néző.

1
 
2023.09.11 puszta

Kiváló sorozat, az úgynevezett skandináv noir körbe illeszkedik, de egy hasonló sorozatokat sokat látott szemnek is érdekes lehet. Jó a történetvezetés, a rendezés, a színészek (különösen a gyerekszínészek...). Néha a zene a kicsit túl feszültségkelt... Több

1
 
2023.09.12 Idknw

Ez egy nagyon jó, izgalmas sorozat lett. Végig leköti a figyelmet, minden és mindenki gyanús, a vége kicsit összecsapott lett, és maradtak bennem kérdések, nem tökéletes, de aki szereti a pszichothrillert, annak ajánlom, szeretni fogja.

1
A csend rabságában
2023
Hol nézheted: Netflix
Az eltűnt lány
2023
Hol nézheted: Netflix
A kör bezárul
2023
Hol nézheted: HBO Max
Pusztaság
2016
Hol nézheted: HBO Max
A sziget zenésze
2022
Hol nézheted: Netflix
Minden vétkünk
2019
Hol nézheted: SkyShowtime
Örökre eltűnt
2021
Hol nézheted: Netflix
A nyílt tenger
2019
Hol nézheted: Netflix
Maradj mellettem
2021
Hol nézheted: Netflix
A rejtélyek királynői
2019
Hol nézheted: TV