Netflix: Kiderült, 121 milliós megtekintéssel ez volt a legnézettebb műsor 2023 második félévében

A legfrissebb jelentések szerint Sam Esmail filmje, a Távol a világtól volt a legnépszerűbb tartalom 2023 második felében a Netflix előfizetők körében.

Esmail rendezése 121 milliós megtekintést hozott a platformon, ezzel a teljesítménnyel pedig minden idők ötödik legnépszerűbb Netflix filmjének számít. A többek között Julia Roberts, Ethan Hawke, Kevin Bacon és Mahershala Ali főszereplésével készült produkció ugyanakkor már kevésbé nyerte el a közönség szimpátiáját. A Rotten Tomatoes portálon a kritikusok ugyan 73 százalékra értékelték, a nézők ezzel szemben mindössze 35 százalékot adott rá, illetve a hazai közönség is 61 százalékra értékelte a Mafabon.

A második helyen egyébként a Gal Gadot főszereplésével készült Rachel Stone - Mindent vagy semmit végzett 109 millió megtekintéssel, míg a dobogó harmadik helyét a Leo című animációs film foglalhatta el (96 millió megtekintés), amelynek eredeti szinkronszerepében Adam Sandler és Rob Schneider hallhatók.

A sorozatok terén nem mellékesen a szinte már klasszikusnak nevezhető anime élőszereplős változata, a One Piece vitte a pálmát. A széria 72 millió megtekintést hozott össze, ezt követi a Drága gyermek 52 millió megtekintéssel és a Ki az az Erin Carter? 50 millió megtekintéssel.

dráma

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»