Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65

A Madagaszkár pingvinei (2008)

The Penguins of Madagascar
Filmadatlap
 
62
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

Ők voltak a legjobb arcok a mozifilmekben, így nem véletlen, hogy kaptak egy spin-off sorozatot, de itt be is zárul a kör, mert szerintem azért annyi kakaó azért mégsem volt a pingvinekben, hogy egy kiemelkedő színvonalú szériát elbírjanak. De! Mégis elkészült, s bár nem lett rossz sorozat, de a jótól azért egy hangyányit távol áll.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

Abszolút jól kidolgozott karakterek, melyek együtt egy komplett csapatot alkotnak, ahol mindenkinek megvan a saját szerepe.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Hihetetlenül szórakoztató mese, négy titkos ügynök pingvin ténykedéseiről szól a New York-i állatkertben.

 
Lost Silver Book   2016. 10. 02.

Nagyon tetszik. Kisöcsémnek töltöttem le, hogy a Madagaszkár film után még nyugodtan nézzen egy kis extrát is, de azon kaptam magam, hogy vasalóval a kezemben az ágyon ülők mellette és én is nézem a mesét. Vannak részek, amik nagyon gyerekesek, de amúgy meg eteti magát a film teljesen. Nagyon tetszik, ahogy minden kis pingvinnek megvan a saját kis szerepe és egyénisége, amitől nem szeretnének eltérni. Ragaszkodnak a saját szerepükhöz és ezáltal mind egyéniség marad. Szeretik egymást és profin jól érzik közben magukat és mégis. A maki király eleinte idegesített engem, de aztán rájöttem, hogy ilyen személy valóban létezik a valóságban is sajnos, így a vele készült poénok szinte már tanítottak is valamira engem. --- A legjobb: A pingvinek tisztában vannak egymás gyengeségeivel és azzal is, hogy ki miben jobb, mégsem civakodnak soha, hanem inkább kiegészítik egymást ott ahol kell úgy oldják meg a feladatokat és segítik egymást. Igazi kis csapatmunkát láthatunk tőlük mindig, pedig totálisan különböző a személyiségük. :)

 
Fiatalság kirobbanó ereje Nézhetetlen  2016. 11. 17.

Utálom, egyszerűen lehengerlőek az állatok ostoba poénjai! Ez a mesefilm egyszerűen hihetetlen, semmi, de semmi értelmét nem látom a létezésének, de sajnos van akiknek ez az igénye, pedig ez egy ostoba mese.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.