Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A Madagaszkár pingvinjei (2008-2015)

The Penguins of Madagascar
Filmadatlap
 
62
Szereplők
8
Vélemények
1
Képek
1
Videók

Galéria (1)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

0
Négy kedvenc kommandós pingvinünk mindennapjai, avagy Kowalski lehetőségek?

Nagyon örültem, hogy külön sorozatot kaptak mindenki kedvenc pingvinjei: Kapitány, Rico, Közlegény és Kowalski. Jópofa, ötletes részeket gyártottak a Central Parki állatkert mindennapjaiból, és a pingvinek mellett örültem, hogy beletették Julien Királyt és két társát, ugyanis remekül illenek bele ebbe a környezetbe. Rendkívül aranyos és szórakoztató kis sorozat minden korosztálynak. Ki szeretném emelni a csodás szinkronhangokat is, mint Kerekes József, Forgács Gábor vagy éppen Reviczky Gábor. Maga az alapötletet, miszerint adott négy kommandós pingvin a New York-i állatkertben - butaság is lett volna szerintem nem kiaknázni e fajta lehetőségeket, és ezzel élt is a DreamWorks. Nagyon jópofa, humorral tűzdelt, aranyos részeket gyártottak le, melyek csupa változatosak és szórakoztatók voltak. A karakterek nagyon jó személyiségeket, valamint jellemeket kaptak, így változatos az egész felállás kitalált karakterek terén, ezt jól kamatoztatták a különféle részekben. Összességében csak ajánlani tudom a jól kidolgozott és megrajzolt animációs sorozatot minden korosztály számára.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

1

Abszolút jól kidolgozott karakterek, melyek együtt egy komplett csapatot alkotnak, ahol mindenkinek megvan a saját szerepe.

 
babsy88   2016. 08. 06.

1

Hihetetlenül szórakoztató mese, négy titkos ügynök pingvin ténykedéseiről szól a New York-i állatkertben.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

0

Ők voltak a legjobb arcok a mozifilmekben, így nem véletlen, hogy kaptak egy spin-off sorozatot, de itt be is zárul a kör, mert szerintem azért annyi kakaó azért mégsem volt a pingvinekben, hogy egy kiemelkedő színvonalú szériát elbírjanak. De! Mégis... több»

 
Timon   2020. 09. 25.

0

Imádtam ezt a sorozatot,még nyáron láttam utoljára tévében,de jól emlékszem. A pingvinek szerintem meg is érdemlik,hogy külön sorozatot kapjanak,és abszolút nem volt hiába:hozták a formájukat benne-elejétől végéig. 10/8,5

 
Lost Silver Book   2016. 10. 02.

0

Nagyon tetszik. Kisöcsémnek töltöttem le, hogy a Madagaszkár film után még nyugodtan nézzen egy kis extrát is, de azon kaptam magam, hogy vasalóval a kezemben az ágyon ülők mellette és én is nézem a mesét. Vannak részek, amik nagyon gyerekesek, de am... több»

 
Fiatalság kirobbanó ereje Nézhetetlen  2016. 11. 17.

0

Utálom, egyszerűen lehengerlőek az állatok ostoba poénjai! Ez a mesefilm egyszerűen hihetetlen, semmi, de semmi értelmét nem látom a létezésének, de sajnos van akiknek ez az igénye, pedig ez egy ostoba mese.