Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Kalandra fel! (2010)

Adventure Time with Finn & Jake
Filmadatlap
 
107
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Gyerekeknek semmiképpen nem ajánlanám :D . A látványvilága nem egy nagy eresztés mégis az emberben nem hagy hiányérzetet, a humora és cselekményei gyakran eléggé elvontak, mindemellett zseniális:D

 
Norbi   2018. 07. 23.

Ritka jó modern mese. Mostanság azt látom hogy egyre jobban megy a" mindegy mit csak valami zagyvaság legyen,ami néha vicces" mese, ez is közelít a témáját tekintve, de nagyon szórakoztató , és humoros mese.


 
Ms. Akárki   2019. 09. 15.

Eleinte furcsálltam a stílusát, de könnyen megszerethetőek a karakterek és igazán izgalmas és friss a cselekmény. Mai témákat gyermekies szemmel szemlélhet a néző ha mélyebben belegondol. A látványvilág is igazán gyönyörű ezzel a kesze kusza színvilággal szerintem.

 
Norbert93   2019. 04. 21.

Nem egészen kisgyermekeknek való, még ha elsőre úgy is tűnik. A mese univerzuma szépen felépített, és okosan adagolja az eredetsztorikat, visszautalásokat, easter eggeket, valamint az apokaltiptikus világ rejtelmeit. Néha feltűnik egy-két tárgy az apokalipszis előttről egy videokazetta vagy elpusztult nagyváros formájában. Mindig tartogat meglepetéseket, és a történet is lineárisan halad, nem úgy, mint pl. egy Spongyabobban. Sokkal többre tartom a Minimaxon vagy Cartoon Networkon futó meséknél.

 
emesejuhasz   2015. 06. 15.

egyik legjobb mese :) LSP a kedvencem

 

Adventure Time eredeti bevezető részében Finn-t Zack Shada szinkronizálta majd később az öccse vette át a szerepet.

(Deku)
 

A Cartoon Network Amazone vidámparkban, Thaiföldön, van egy Adventures Time terület amit Adventure Zone-nak neveznek.

(Deku)
 

Taiwani gyors vonatokon kívül és belül is úgy van kialakítva mint az Adventures Time karakterei.

(Deku)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.