69% 67 szavazat
Ki az az Erin Carter?

Ki az az Erin Carter?

Who Is Erin Carter?
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
31
Szereplők (31)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
22
Cikkek (22)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 8 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére állni.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Jack Lothian
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.08.24. | Netflix (2023.08.25.)

KULCSSZAVAK

 
2024.01.21 Nora Denes

legújabb vélemény

Szuper izgalmas

Nagyon jó sorozat lett. Végig izgalmas és érdekes volt.

0
 
2023.08.26 szemtelen

Bármit megteszek a családomért...

Lehet, hogy most széllel szemben írok véleményt egy minisorozatról, de megannyi negatív kritikai cikk után én kiállok a „Ki az az Erin Carter?” című produkció mellett. Számomra felüdülés volt, hogy a számítógépekkel generált filmek világában ez a mozi a műfaj analóg múltjába nyúlik vissza. Hagyományos akció- és krimijelenetekkel meséli el egy nő küzdelmét, emberi történetét, hogy stabilitást adjon lányának. A sorozat főszereplője – az „Instant dohány”-ból jól ismert – Evin Ahmad, aki hátán cipeli az egész történet súlyát; normális családanya és tanár szeretne lenni, aki maga mögé akarja utasítani a régi életét, miközben másik énjével harcol ennek eléréséért. Nagyot alakít, hogy hitelessé tegye a figuráját. Az pedig, hogy valaki profi a bűnözésben, miközben odaadó, szerető családanya – a forgatókönyv hibája, nem túl átgondolt történet szuperhősök és szuperkémek által uralt műfajban. A „Ki az az Erin Carter?” bár időnként egydimenziós, erősen kiszámítható, nem unalmas, nem monoton produkció, Barcelona látványos világában forgatott, fordulatos, könnyű, nyári, szórakoztató program.

3
 
2023.08.27 Mária390336

Mary

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A viszonylag rövid, mindössze hét részes sorozat első 3 része nem túl izgalmas. Kate/Erin kiképzése után beépül a bűnözők közé, hogy segítse majd az elkapásukat. A megbízó tiszt azonban csúnyán átveri és cserben hagyja. Innen lesz pörgős a sorozat. Erin szeretne normális életet élni férjével, tanítani, nevelni a kislányt, akit magához vett, de múltja utoléri, és sorozatos hazugságokra, kemény fizikai harcokra kényszerül, újra és újra szembesül múltjának szereplőivel, akik szeretnék őt végleg megsemmisíteni. Az események pörgőssé válnak, a főszereplő színésznő remek. A végkifejlet izgalmas. Összességében egy jó kis nézhető sorozat.

2
 
2023.08.30 Klauka89

Számomra érdekes volt és fordulatos. Eszembe nem jutott kikapcsolni. Bár a főszereplőt Lindához tudnám hasonlítani, aki 50 kg-osan lever mindenkit, mint vak a poharat, de egyébként teljesen adható történet volt.

1
 
2023.09.02 4EverAlfa

Harcos amazon újratöltve

Manapság divatos az ellenségeivel egyedül megküzdő harcias nő köré épített sztori, de most kivételesen hiteles alakításokkal, kiváló gyerek főszereplővel. A sztoriban vannak logikátlan részletek, de ezek nem teszik hiteltelenné a filmsorozatot. A történet magával ragadó, habár még két rész hátra van, így a csattanót (ha lesz) nem tudom, de várom...

0