Augusztus a Netflixen: 16 premierfilm és sorozat, amiről nem szabad lemaradnod!

2023 augusztusa ismét sűrű hónap lesz a streaming vezető platformján!

Fontos, hogy néhány olyan dátumot is megírunk itt, amit a Netflix maga tett közzé, ugyanakkor nem erősített meg. Így előfordulhat, hogy a premier dátumok még változnak. Ezekről a változásokról természetesen tájékoztatunk Benneteket!

Lássunk hát 16 érdekességet, amelyek a nyár utolsó hónapjában érkeznek a kisképernyőkre!

#16

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A Fülig beléd zúgtam, azaz a Heartstopper 2. évada augusztus 3.-án debütál! A sorozatot ismét Alice Oseman írónő vezeti. Íme, erre számíthatunk a második évadban: Nick és Charlie tanulják új kapcsolatukat; Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao és Elle pedig azon töprengenek, hogy vajon lehetnek-e valaha is többek, mint barátok. A vizsgák a láthatáron, egy párizsi iskolai kirándulás és egy bál megtervezése mellett a bandának sok mindennel kell zsonglőrködnie, miközben az élet, a szerelem és a barátság következő fázisat járják be együtt és külön-külön is. / A sorozatot már megújították egy harmadik évaddal, és várhatóan még idén elkezdődik a forgatás!
#15

73 Ragnarök  (2020)

(6) (18)

akció | dráma | fantasy

Netflix

A meleg telek és az intenzív felhőszakadások egy új Ragnarök eljövetelét vetítik elő egy norvégiai kisvárosban, hacsak nem avatkozik be valaki időben... több»

A Norvégiából induló fantasy szuperhősös drámasorozat harmadik, egyben utolsó évada augusztus 24-én debütál. A norvég sorozat egész érdekesen dolgozta fel az északi mitológiának ezt a szeletét. Lássuk, hogyan teszik fel az i-re a pontot!
#14

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Megismerhetjük Sadikot, egy volt ügyvédet, aki magánnyomozóként dolgozik. Elvállal egy bonyolult ügyet, és egyszerű élete kezd felborulni. több»

A Netflix török 2023-as programjának részeként bejelentett film a 10 Days of a Good Man című filmtrilógia második része. Augusztus 18.-tól nézhető a kisképernyőkön!  
#13

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét. több»

A webtoon alapján készült sorozat egy bizonytalan irodai dolgozót követ, aki éjszakánként maszkos internetes személyiséggé válik, és a személyiség lassan átveszi az irányítást az élete felett. A koreai sorozat premierdátumát még nem tudjuk, de izgalmasnak ígérkezik ez a sztori.
#12

73 Jodie, a kiválasztott  (2023)

(3) (2)

akció | dráma | kaland

Netflix

A tizenkét éves Jodie felfedezi, hogy Jézushoz hasonló képességekkel rendelkezik. Vajon válaszol-e a hívására, és beteljesíti-e a végzetét? több»

Két Millarworld-projekt került a Netflixre azóta, hogy a streamingszolgáltató 2017-ben felvásárolta a képregénymárkát a Jupiter's Legacy és a Super Crooks formájában. Most a harmadik adaptáción van a sor, egy spanyol nyelvű sorozatadaptáció formájában, amely az Amerikai Jézust dolgozza fel. A sorozat a Baja California Surban élő tizenkét éves Jodie-t követi, aki felfedezi, hogy Jézushoz hasonló képességekkel rendelkezik. A Jodie, a kiválasztott augusztus 18.-án érkezik a Netflixre.
#11

akció | animáció | kaland

Netflix

14 év telt el azóta, hogy Liones királysága legyőzte a Démonklánt. Tristan herceg viszont képtelen két hatalmas erőt irányítani – apja démonikus erejét, aki mint a harag... több»

A Grudge of Edinburgh 1. része után már egy ideje tudjuk, hogy a Hét halálos bűn következő részlete 2023 augusztusában érkezik a Netflixre. Jelenleg úgy tudjuk, a premier augusztus 8.-a lesz. A közelgő második rész hivatalos szinopszisa így szól: "14 évvel azután, hogy a Liones Királyság legyőzte a Démon Klánt és békét hozott az országnak, Tristan herceget az gyötri, hogy képtelen uralni két nagy erőt: apja, Meliodas Démon Klánjának hatalmát, aki a Hét Halálos Bűn kapitányaként a Harag Sárkánybűnként szolgált, és anyja, Elizabeth Istennő Klánjának hatalmát. Amikor Elizabeth életét veszély fenyegeti, Tristan elmenekül a királyságból, és Edinburgh felé veszi az irányt, ahol Deathpierce, aki egykor a királyság szent lovagjai, az Azúrkék Ég Plejádjai csoportjának tagja volt, fenntartja várát. De vajon milyen szándékai vannak Deathpierce-nek?"
#10

70 Zombiverzum  (2023)

(1)

horror | vígjáték

Netflix

Szöul utcáit egy titokzatos járvány fertőzi meg, aminek következtében a holtak életre kelnek és az élőkre vadásznak. Vajon ki lesz elég rátermett ahhoz, hogy élve kijusson a... több»

A valóságshow találkozik a zombikkal ebben az új dél-koreai sorozatban, amelyben a versenyzőknek az élőhalottakkal kell megküzdeniük. Augusztus 8.-tól megláthatjuk, ki nyer ebben az őrült viadalban.
#9

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Főhősünket a főnöke terrorizálja, éjjel-nappal dolgozik, nem több, mint egy vállalati drón. Egy zombijárvány kell ahhoz, hogy végre úgy érezze, igazán él. több»

A nagysikerű anime-sorozaton alapuló (és számos régióban a Netflix által licencelt) japán zombis horror-vígjáték egy olyan embert követ, akinek van egy irodai munkája, amit utál, és egy zombi-apokalipszis kell ahhoz, hogy végre szabadnak érezze magát. Érdekes felütés...  
#8

dokumentum | sportfilm

Netflix

A profi ökölvívó-szenzáció és örök bajkeverő Jake Paul ebben a dokumentumfilmben osztja meg valószínűtlen útját, amely az online tréfamestertől a harcosig vezette. több»

Rendező: Andrew Renzi
Szereplők: Jake Paul
Négy dokumentumfilmre és doku-sorozatra osztva az Untold egy újabb adag címmel tér vissza, amely sporttörténeteket vizsgál, többek között: Untold: Jake Paul, a fekete bárány - premier: augusztus 1. / Untold: Johnny Football - augusztus 8. / Untold: A szégyen csarnoka - augusztus 15. / Untold: Swamp Kings - augusztus 22. Te nézni fogod őket?
#7

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

A One Piece egy közkedvelt manga- és anime-sorozat, amely a Netflix, Matt Owens és Steven Madea jóvoltából élőszereplős változatban is bemutatásra kerül. A sorozat a szökevény szalmakalap-kalózok kalandjait követi nyomon, ahogy felfedezik a veszélyes óceánokat, földeket és a tengeren túli világot. Az új sorozat főszereplői Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson és Taz Skylar lesznek. A Netflix még nem erősítette meg a One Piece megjelenési dátumát, de az Avatar: Az utolsó léghajlítóval együtt ez is a Netflix két legjobban várt 2023-as eredeti sorozata. Egyelőre úgy tudni, hogy augusztus 31.-én debütál.
#6

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Az Adam Sandler főszereplésével 2023 folyamán érkező három nagyszabású film közül az egyik Fiona Rosenbloom regényének adaptációja. A sztori a következő: Stacy és Lydia legjobb barátnők, akik mindig is arról álmodtak, hogy epikus bat micvót tartanak. De a dolgok komikusan kezdenek félresiklani, amikor egy népszerű fiú és egy középiskolai dráma veszélyezteti a barátságukat és a jól eltervezett rítusukat. Idina Menzel, Jackie Sandler, Adam Sandler, Sadie Sandler, Sunny Sandler és Luis Guzmán az új vígjáték főszereplői, mely augusztus 25.-én érkezik!
#5

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

Az eredetileg Palomino néven futó új krimisorozat egy Spanyolországban élő brit tanárnőről szól, aki egy szupermarket kirablásába keveredik. A sorozat főszereplői Evin Ahmad, Sean Teale, Douglas Henshall, Susannah Fielding és Charlotte Vega. Nézhető: augusztus 24.-től.
#4

70 A majomkirály  (2023)

(1) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»

A Pearl Studio áll az új családi animációs játékfilm mögött, amelyet egy epikus kínai mese ihletett. A filmben Majom és varázslatos harci botja harcba száll démonokkal, sárkányokkal és istenekkel. Augusztus 18.-ától olyan szinkronhangokkal, mint Jimmy O. Yang, Bowen Yang, Jolie Hoang-Rappaport és Jo Koy.
#3

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Gal Gadot a főszereplője ennek az új akciófilmnek, amely a Netflix egyik nagy nyári kasszasikerének ígérkezik, és amelyet Tom Harper rendez. Augusztus 11.-étől nézhetjük és erre számíthatunk tőle: Rachel Stone hírszerző ügynök, az egyetlen nő, aki a nagyhatalmú, globális, békefenntartó szervezet és a legértékesebb - és legveszélyesebb - eszközének elvesztése között áll. Nos, a zsáner ismerős. Kérdés, hogy tudnak-e újat mutatni. Hamarosan kiderül!
#2

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

A Narcos és a Hazafiak napja producereinek új limitált szériája az Amerikai Egyesült Államokban tapasztalható opioidválság pusztító hatásait vizsgálja és augusztus 10.-én érkezik a streaming platformra a tervek szerint. Az új sorozat főszereplői Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny és John Rothman.
#1

60 Mechakadétok  (2023)

(2)

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy tinédzser csatlakozik egy csapat fiatal kadéthoz, akiket arra választottak, hogy az űrből érkező Robo Mechekkel kötődjenek össze, és megvédjék a Földet az idegen... több»

A BOOM! Studios és a Polygon Pictures új animációs sorozatát Aaron Lam vezeti és augusztus 10.-én fut be a Netflixre az első évada. Az 50 évvel a jövőben játszódó sorozatban egy idegen faj megtámadja a Földet, a fiatal tinédzser Stanford Yu pedig azt tűzi ki célul, hogy pilótája lesz a bolygónk segítségére érkező számos Robo Mech egyikének. Brandon Soo Hoo, Aparna Brielle, Victoria Grace, Josh Sundquist, Anairis Quinones, Daniel Dae Kim, James Yaegashi, Ming-Na Wen, Scott Whyte és Robbie Daymond kölcsönzik hangjukat a sorozathoz.