84% 52 szavazat
A lány a maszk mögött

A lány a maszk mögött

Maseukeugeol
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
8
Szereplők (8)
5
Képek (5)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
11
Cikkek (11)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad - 7 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kim Yong-Hoon
Forgatókönyvíró: Mae Mi
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023 | Netflix (2023.08.19.)
 
2023.09.21 zsena

legújabb vélemény

Az az álmom, hogy szeressenek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A dél-koreaiak az elmúlt pár évben tartogattak meglepetéseket sorozatok és filmek tekintetében. Nem hiába támogatja a Netflix ezeket az alkotásokat, mind látványban, mind színészi játékokban, mind cselekményben hozzák azt, ami miatt kedveljük a korea... Teljes kritika

3
 
2023.08.27 szemtelen

Izgalmas, új K-dráma

Gyilkosság, titkos személyazonosság és plasztikai sebészeti történetek alkotják „A lány a maszk mögött” című izgalmas új koreai thrillersorozatot. Maga a történet rengeteg fordulatot kínál, ámbár az első részen még nehezen verekedtem át magam. Egy melodramatikus nőről szól, aki szenved attól, hogy sok más szereplő szavaival élve mennyire csúnya, a külső megjelenése (valamint édesanyja és társai zaklató megjegyzései) már egészen kicsi korától keserítik az életét. Softcore szexmunkát vállal, hogy online élje ki fantáziáját, táncol és flörtöl férfiakkal élő közvetítéseken. A történet remekül megírt és rendezett, nem egy klasszikus gyilkossági nyomozás. Hét epizódja egy átfogó rejtvény szétválasztott darabjaként jelenik meg, különböző szereplők szemével látjuk az eseményeket. Ahogy tökéletes dinamikával folynak az események, egyre jobban láthatóvá válik a film belső értéke – egy késéles szatíra a nők áruvá válásáról, a nők értékéről, akik tárgyként tekintenek rájuk, és az őrületről, amit ez okoz. A sorozat második fele megpróbálja kiváltani a döbbenetet és ez erőlködésbe torkollik, némileg csalódott sóhajokkal. A történet félbemaradt bosszúvágyó cselekménye már keveset foglalkozik a korábban felvetett kérdésekkel.

0
 
2023.08.28 Idknw

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem nagyon tetszett a feléig, teljesen lekötött, alig tudtam abbahagyni, de aztán a börtönös jeleneteknél már érződött, hogy túl sok minden történt az elején, és kezd kifulladni a film még a vége előtt. Igazából tényleg rengeteg dolog történik, nem... Több

0
 
2023.08.25 Mária390336

Mary

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sztori indítása, a csúnya lány érzelmi életének megmutatása nagyon jó, sokan élhetnek át hasonlót. Reménytelen vonzódása a jóképű, tisztességesnek hitt fiatal főnökébe, hihető. Csalódásainak pótlása, az esténkénti élete, a kamera előtti „műsora” pasiknak sikeres, míg egy apró dolgon le nem bukik, egy „beteges” folyton a kamera előtt maszturbáló kollégája előtt. Innentől aztán csak kapkodjuk a fejünket. A főszereplő színésznő bravúros, a többiek is nagyon jók. A végkifejletig változatos, izgalmas sorozat.

0
 
2023.08.18 DisziG

Jó kis sorozat, szerintem sok ember könnyen tud azonosulni a főszereplővel és múltjával. Tetszett a képi világ is, a kontrasztok és a feszültség, illetve intrika is kiváló.

0
A telhetetlen
2018
Hol nézheted: Netflix
Gyilkos a házban
2021
Hol nézheted: Disney+
Balhé
2023
Hol nézheted: Netflix
Szexoktatás
2019
Hol nézheted: Netflix
Totál szívás
2008
Hol nézheted: Netflix
Utolsó befutók
2022
Hol nézheted: Apple TV+
A mackó
2022
Hol nézheted: Disney+
Több, mint normális
2017
Hol nézheted: Netflix
Ez bűn
2021
Hol nézheted: HBO Max
Briliáns elmék
2011
Hol nézheted: Netflix