Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Gyilkos a házban (2021)

Only Murders in the Building
Filmadatlap
 
39
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Martin Short
Steve Martin
Selena Gomez

Videók (3)

 
H.A.   2022. 04. 19.

legújabb vélemény

0

Nagyszerű szereposztás. Könnyed és vicces. Pont amire mindannyiunknak szüksége van mostanában. Itt nincs semmi sötét, ami lehúzna.

 
Melinda   2021. 11. 03.

0
Hangulatos, nyomozós őszi csemege

MyFlixer.com-on elérhető azoknak, akik rendelkeznek elegendő angol tudással ahhoz, hogy angol felirat mellett megértsék, hogy miről beszélnek. Nekem eszméletlenül tetszett a sorozat, hosszú idő után ez az első, amit végre végig is nézek, és nem okozott csalódást. A hype itthon elkerülte, hiszen ez egy eredetileg Hulu-sorozat, amit itthonról nem feltétlenül egyszerű elérni. A három főszereplő, a jól karikírozott mellékszereplők, a különös és egyben bájos hangulat, a képi világa, egyszóval minden megfogott benne. Nagyon lendületes és fordulatos a cselekményszál, aki szeret együtt nyomozni a képernyőn szereplőkkel, annak csak ajánlani tudom. Külön pluszpont volt számomra, hogy ezt egy murder podcast keretében teszik meg, melyeknek egyébként az Államokban egyébként is hatalmas sikere van.

 
volvos70   2022. 01. 05.

0

Szerettem a karaktereket, és úgy gondoltam, hogy a szereposztás kiváló volt - soha nem hallottam Selena Gomezről, de imádtam őt ebben a filmben. Nagyon könnyedre sikerült, elszórtan viccekkel és enyhe drámával.