Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Gyilkos a házban (2021-)

Only Murders in the Building
Filmadatlap
 
65
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
5
Videók

Galéria (11)

Martin Short
Steve Martin
Selena Gomez

Videók (5)

 
Dens18   2022. 10. 09.

legújabb vélemény

0

A sok pozitív kritika miatt kerestem egy rövidebb sorozatot, amikor jött velem szembe a Gyilkos a házban. Érdekes volt számomra a sorozat, főleg a krimi-vígjáték miatt, de összességében tetszett. Az első évad kicsit nehezen indult be nálam, de elment egynek, viszont a második sokkal jobban tetszett, az kifejezetten jó volt.

 
hp   2022. 07. 17.

3

A Gyilkos a házban olyan módon ötvözi a krimit és a vígjátékot, ahogy azt más sorozat még nem igazán tette. Ezzel a szériával valahogy minden nagyon stimmelt, és a műfaján belül egészen kiemelkedő. Okos, vicces, ahol kell, drámai, a whodunit-szál mög... több»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 06. 30.

2
Zseniális

Egy zseni volt, aki kitalálta és megírta ezt a sorozatot. Az utóbbi idők egyik legjobbja. Top10-es kategória. Humor, fordulat, tartalom, nyomozás, szuper szereplők és nagyszerű történetvezetés. Már várom a második évadot. Szinte kötelező darab! :)

 
CsakPozitívan   2022. 07. 27.

2
Nyomozóklub-szomszédság

A Gyilkos a házban egy régivágású komédia, ahol nemcsak a gyilkos kiléte miatt vakarhatjuk a fejünket, de a sűrűn záporozó poénok össztüzét is ki kell állnunk a megtekintése közben. Steve Martin szerethetően zsémbes az idősödő lakó szerepében, miközben Martin Short a lehető legtöbbet hozza ki a szándékoltan idegesítőnek bélyegzett, izgága szomszéd karakteréből. Selena Gomez komikus tehetségét csillogtatva ragyogja be a kisképernyőt, és visz fiatalos lendületet a két rangidős sztár partnerségébe. A Gyilkos a házban egyszerre nyújtja egy nyolcvanas évekbeli felszabadult komédia, egy haver-mozi önfeledt varázsát. Megfűszerezve ezt egy Agatha Christie-stílusú krimi szövevényesen fordulatos cselekményével és egy megható karaktertanulmánnyal, amely az életnek új értelmet kereső, magányos idős emberekről szól. Az első évad sok időt tölt az egyes események felvezetésével, a főszereplők bemutatásával, így a valódi rejtély felgöngyölítése csak később tud igazán kiteljesedni, de az alapos felvezetés után tűkön ülve várhatjuk a további évadok kalandjait.

 
Melinda   2021. 11. 03.

1
Hangulatos, nyomozós őszi csemege

MyFlixer.com-on elérhető azoknak, akik rendelkeznek elegendő angol tudással ahhoz, hogy angol felirat mellett megértsék, hogy miről beszélnek. Nekem eszméletlenül tetszett a sorozat, hosszú idő után ez az első, amit végre végig is nézek, és nem okozott csalódást. A hype itthon elkerülte, hiszen ez egy eredetileg Hulu-sorozat, amit itthonról nem feltétlenül egyszerű elérni. A három főszereplő, a jól karikírozott mellékszereplők, a különös és egyben bájos hangulat, a képi világa, egyszóval minden megfogott benne. Nagyon lendületes és fordulatos a cselekményszál, aki szeret együtt nyomozni a képernyőn szereplőkkel, annak csak ajánlani tudom. Külön pluszpont volt számomra, hogy ezt egy murder podcast keretében teszik meg, melyeknek egyébként az Államokban egyébként is hatalmas sikere van.

 
Robinson76   2022. 06. 30.

0
A tini csaj és a két tata podcastja

Egy pompás lakóépületben gyilkosság történik és a fő szerepekben tündöklő trió magára vállalja, hogy megoldja a rejtélyt. Ha ez nem lenne elég, még egy podcastot is indítanak róla, ami kezdetben nem túl sikeres, de a széria ettől függetlenül egyre csak megy előre és jobbnál jobb fordulataival újra és újra meglep valamivel. Mindeközben folyamatosan tárva fel az épületben történt gyilkosság indítékait. A történet amúgy remek, minden lakó gyanúsítottja az őrült ügynek, aki a híresen hírhedt ház lakója. Ebben a történetben azonban nem pusztán maga a gyilkosság a legfontosabb, hanem az összes ember, aki közvetlenül vagy közvetve érintett az ügyben. Szerintem érdemes ránézni!

 
H.A.   2022. 04. 19.

0

Nagyszerű szereposztás. Könnyed és vicces. Pont amire mindannyiunknak szüksége van mostanában. Itt nincs semmi sötét, ami lehúzna.

 
Az a vicc megvan, amikor egy elfelejtett, magányos sorozat színész, egy lecsúszott rendező és egy fásult, mérsékelten megsavanyodott fiatal felnőtt podcastet indít a lakóházukban történt öngyilkosságról, amiről azt hiszik, hogy gyilkosság? Vicces, mert csak azért kezdik el, mert az esettel végre történik valami az életükben, amitől ismét valakinek érezhetik magukat. Aztán képzeljétek el, a marhák menet közben még Stinget is meggyanúsítják? Oltári! Ha eddig nem találkoztatok volna vele, akkor kérjétek meg a Disney Plust, hogy mesélje el nektek, mert amúgy k*rva jó. több»