A lány a maszk mögött dél-koreai Netflix thriller, amit Kim Yong Hoon rendezett, és az országban népszerű, azonos című webtoonon alapul. 

Az új K-dráma 2023. augusztus 18-án érkezik a streaming platform műsorára.

A sorozat alapjául szolgáló webtoont 18 éven felülieknek ajánlják. Nem világos, hogy a K-dráma adaptáció esetében csökkentik-e a besorolást egy szélesebb közönség elérése érdekében, vagy hűek maradtak az eredeti tematikához, témákhoz. A rendező, Kim Yong Hoon, akit leginkább első nagyjátékfilmjéről, a Beasts Clawing at Straws-ról ismerhetnek, az egész sorozatot egy személyben vezényli.

A 2023 januárjában bemutatott Netflix szinopszis alapján a sorozat kapcsán az alábbiakra számíthatunk: 

A történet Kim Mo-miről szól,  aki napközben hétköznapi irodai dolgozó, esténként viszont álarcos live-streamerré válik. Ennek kapcsán váratlan események láncolatába keveredik, amelyek drámai fordulatot hoznak a lány életébe. A sorozat alapjául szolgáló webtoon sok olvasó kedvence a kiszámíthatatlan fordulatai, a kritikus üzenetei a szépségideállal kapcsolatosan felvetett kérdései miatt. A sorozatot a thriller és fekete komédia elemei tarkítják. 

A maszkos lányt, Kim Mo Mi szerepét Ko Hyun Jung fogja játszani. Ez Hyun Jung második sorozata. Korábban szerepelt a 2021-es K-drámában, a Tükörképedben.

Ebben a sorozatban debütál majd Nana, aki korábban a K-pop csoport, az After School tagja volt. Ahn Jae Hong már bemutatkozott egy Netflix sorozatban, amikor egy királyi tisztviselő vendégszerepét játszotta A királyság titkai második évadában. Joo Oh Nam szerepe lesz az első vezető szerepe a Netflix színeiben.

A sorozat készítői eddig 7 részt jelentettek meg. 

Ha a dél-koreai thriller felkeltette az érdeklődésedet, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | thriller | vígjáték

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét. több»