Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
94%

A királyság titkai (2019-2020)

Kingdom
Filmadatlap
 
23
Szereplők
7
Vélemények
28
Képek
3
Videók

Galéria (28)

Videók (3)

 
JRD   2022. 08. 24.

legújabb vélemény

0

Az első évad teljesen beszippantott, így naná, hogy végignéztem a második évadot is. Ez sem maradt alatta az első évadnak, így csak ajánlani tudom. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 02. 17.

1
Remek koreai sorozat a középkorban, zombikkal felszerelve

Nem bántam meg, hogy rátaláltam erre a középkorban játszódó koreai horrorsorozatra. Nem is emlékszem, hogy egyáltalán szemügyre vettem bármikor is egy ilyen jellegű alkotást, ami a középkorban játszódik, a kínai szokásokat mutatja be, és egy teljes z... teljes kritika»

 
Lalee19   2022. 03. 09.

2

Egy dél-koreai kosztümös zombi sorozat, ami új szint visz a zombihorror műfajba. Szerethető és utálható karakterek, csodás tájképek, kifogástalan zene, izgalom és professzionális látvány kíséri a véres történetet, ami a kezdetektől mesélve építkezik,... több»

 
BoBamburg   2019. 03. 07.

0

Viszonylag ritkán veszem rá magam sorozatok nézésére, elég durva elmaradásaim is vannak. De amikor szembejött velem a Kingdom, az szerelem volt első látásra. És hát Dél-Korea ismét bebizonyította, hogy élen járnak a premium zombis filmekkel.

 
Artúr   2020. 05. 03.

0
Közepesen lassú horror ármánnyal, koreai zombikkal. Jó reggelt!

Roppant kidolgozott középkori koreai zombiapokalipszisnek lehetünk szemtanúi, ha akarjuk. De akarjuk??? Engem bevonzott a sorozat, holott egy jó ideig nem voltam hajlandó rákattintani a Netflix clickbait trailerére. Viszont amikor vacsorához keresel valami egy óránál rövidebb, laza, nem gondolkodós mozgóképet éhesen, akkor hajlamos vagy beleugrani az ismeretlenbe. Mindegy, csak menjen valami. Első 10 perc. Izgalmas felütés. Zseniális kosztümök. Brutális operatőri munka, kellemes hangulat. De mi kell a folytatáshoz? Átlagosan elgondolkodtató történetszálacska. Ez is megvan. Igen, igen, kicsit lassú, kicsit vontatott az ázsiai színművészet számomra sarkos gesztikulációival. Mégis megnyerő. Az első 4-5 rész simán lepörgött. Szerintem ha van némi fogékonyság, akkor mindenki megszereti, aki rászán egy kis időt. Érdekes a Konfuciánus filozófia hatása a sorozatban, Az államszervezet bemutatása hitelesnek tűnik, és elég kidolgozott. a színészeket tekintve megtaláljuk azt a Doona Bae-t, aki a Felhőatlasz című filmben is szerepelt. A sorozat konklúziója számomra minőségben mindenképpen az, hogy érdemes a dél-koreai filmipart jobban szemügyre venni. 

 
János Antal   2021. 03. 11.

0

Ez most komoly? Egy középkori koreai zombis szappanopera? És mégis! A sztori jó, a szereplők szerethetők, izgalmas történet cselszövéssel, hatalmi játszmákkal, hősiességgel és önfeláldozással, na meg persze vérszomjas zombikkal... Szóval nekem bejött.

 
Szilvia Ritter   2021. 03. 17.

0
Megimádtam

Életem első koreai sorozata. Kicsit lassú, de ha az ember elfogadja az iramát, akkor el tud ragadni. A figurák szerethetők, bár ahogy írták, keletiesen túlzók. A zombik szuperek. A részletek pedig lenyűgözőek, ha az ember odafigyel.

 
Szuper színészek, csodásan megidézett korhangulat, kellő mennyiségű gore és nagyszerű akciók, kell ennél több önkéntes karantén idején? több»