Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
28
Képek
4
Videók
 
Artúr   2020. 05. 03.

legújabb vélemény

Közepesen lassú horror, ármánnyal, koreai zombikkal, jó reggelt

Roppant kidolgozott középkori koreai zombiapokalipszisnak lehetünk szemtanúi, ha akarjuk, de akarjuk??? Engem bevonzott a sorozat, holott egy jó ideig nem voltam hajlandó rákattintani a Netflix clickbait trailerére. Viszont amikor vacsorához keresel valami egy óránál rövidebb, laza, nem gondolkodós mozgóképet éhesen, akkor hajalamos vagy beleugrani az ismeretlenbe. Mindegy, csak menjen valami. ... Első 10 perc.Izgalmas felütés. Zseniális kosztümök. Brutális operatőri munka, kellemes hangulat. De mi kell a folytatáshoz? Átlagosan elgondolkodtató történetszálacska. Ez is megvan. Igen, igen, kicsit lassú, kicsit vontatott, az ázsiai szűnművészet számomra sarkos gesztikulációival. Mégis, megnyerő. Az első 4-5 rész simán lepörgött. Szerintem ha van némi fogékonyság, akkor mindenki megszereti, aki rászán egy kis időt. Érdekes a Konfuciánus filozófia hatása a sorozatban, Az államszervezet bemutatáa hitelesnek tűnik és elég kidolgozott. Színészeket tekintve megtaláljuk azt a Doona Bae-t, aki a Felhőatlasz című filmben is szerepelt. A sorozat konklúziója számomra minőségben mindenképpen az, hogy érdems a dél-kóreai filmipart jobban szemügyre venni. 

 
BoBamburg   2019. 03. 07.

Viszonylag ritkán veszem rá magam sorozatok nézésére, elég durva elmaradásaim is vannak. De amikor szembejött velem a Kingdom, az szerelem volt első látásra. És hát Dél-Korea ismét bebizonyította, hogy élen járnak a premium zombis filmekkel.

 
Szuper színészek, csodásan megidézett korhangulat, kellő mennyiségű gore és nagyszerű akciók, kell ennél több önkéntes karantén idején? több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.