Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

Aranyélet (2015-2018)

Aranyélet
Filmadatlap
 
46
Szereplők
69
Vélemények
150
Képek
22
Videók

Galéria (150)

Videók (22)

 
De Matt   2021. 10. 22.

legújabb vélemény

0
Ütős

Az előttem szólók már elmondták a lényeget a sorozatról. Szerintem meglepően jó a történet és a színészek is. Sokáig nem vettem rá magam, hogy megnézzem, de nagyot tévedtem. Nagyon izgalmas és tanulságos.

 
ionlywearblack   2018. 10. 03.

a nap véleménye

2
Aranyélet 2. évad: A legjobb magyar sorozat

Közeledve az utolsó évados premierig elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak a legjobb magyar sorozatról pár sort. A sorozat igazi ereje a színészek játékán, a kidolgozott karaktereken a lenyűgöző magyar helyszíneken és a történeten alapszik. A fő s... teljes kritika»

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Nagyon tetszett a sorozat. Jó alaptörténet és örültem neki, hogy nem a "legdivatosabb" hazai színészeket választották ki a szerepekre. Picit ront az elismerésemen, hogy egy finn sorozat koppintása.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 29.

0

Az Aranyélet volt az első magyar sorozat, ami igazán felkeltette a figyelmemet. Már-már nemzetközi színvonalúnak érzem és ez óriási szó. Az azonban bizonyos, hogy külföldön nem jelentené ugyanazt, mint Magyarországon. Tele van ugyanis tipikusan magya... több»

 
Thibo84   2019. 01. 23.

0

Az első évadon vagyok túl, és ahhoz képest, hogy magyar, igen kellemes meglepetést okozott a film, bár lehet az is közre játszott, hogy a HBO finanszírozta a sorozat létrejöttét. Van benne minden ami egy jó akció-drámához kell. A történet végig fent ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 09. 05.

0
Aranyélet magyar módra.

Az elmúlt időszak egyik legkiválóbb magyar sorozatának tartják számon az Aranyéletet és nem véletlen. Megérdemli teljes mértékben a titulusát hiszen 3 évadnyi profizmust láthatunk a képernyőn. Nagyon jónak tartom a sorozatot de mégsem tudom nyugodt szívvel megadni neki az 5 csillagot. Az oka pedig nagyon egyszerű. Mint nagyon sok sorozat ez is az utolsó évadra kezd egy kicsit elfáradni, összekuszálódni és a karakterek sem önmagukat alakítják már, hanem ellent mondanak két évadnyi habitusnak. Persze sokan mondhatnák erre hogy ez a jellemfejlődés, de nem ilyesmi változásra gondolok. Hanem a rögös hirtelen maguknak való ellentmondásokra. Ettől még mindenképp azt ajánlom hogy aki tudja és van ideje nézze meg, kihagyhatatlan. Egy olyan görbe tükröt mutat kis hazánkról, ami ha nem is egészen de részben mindenkinek ismerős lehet. Egy ilyen erős történethez pedig erős színészek kellenek, amit a sorozat szintén arany tálcán nyújt nézőinek. A sorozat nem akar hollywood egyik leutánzott pribékje lenni. Vannak benne nagyágyú elemek amik hajaznak persze rá de azokban is ott lapul a magyarság, az ahogyan a hazai ember a dolgokhoz hozzá áll vagy éppenséggel nem. Egy szó mint száz meg kell nézni! Az első két évad tökéletes, nagyon izgalmas a harmadik kicsit leeresztett úszógumi de a fő elemeket amiért meg lehet szeretni azokat hozza.

 
GedyPapa   2017. 06. 12.

0

Nagy fenntartásokkal kezdtem el nézni, mert nagy volt körülötte a hype és többször megégettem már magam az ilyesfajta filmekkel. Azonban ebben az esetben ez nem volt igaz szerencsére. Kiváló színészek egy nagyon érdekes sztorival állnak elő. Egy biztos nézővel gazdagodtak.

 

A második évad tervezésekor még érvényben volt a boltok vasárnapi zárvatartása. Így a stáb elhatározta, hogy ezeken a napokon veszik fel a jeleneteket abban az élelmiszerboltban, amelyben Attila biztonsági őrként kezd el dolgozni. Csakhogy közben megváltoztatták ezt a rendeletet, így a stáb kénytelen volt egy olyan üzletet keresni, amely tényleg zárva van vasárnaponként.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első évad 7. részében a hajléktalan zenekar valójában Mátyássy Áronnak, a sorozat egyik rendezőjének a saját zenekara.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Olasz Renátó egy osztálytársnője által került be a sorozat castingjára, aki elintézte, hogy az egész osztály részt vehessen a próbafelvételeken. Az utolsó körben már rapelnie is kellett, a Belga zenekartól a Problémát adta elő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Márk bandája a Muffhunterz Zomborácz Virág, író ötlete, akinek a gimnáziumi társai hoztak létre ilyen névvel zenekart. Tőlük kölcsönözték az elnevezést. Márk rapszövegein keresztül ismerhetjük meg azokat a rejtett gondolatait, amelyeket a titkolózás miatt nem mondhat ki a karakter.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az 1. rész autós üldözős jelenetét a Soroksári és a Fóti úton vették fel. A rendőrség több km-nyi útszakaszt zárt le a forgatás idejére a stáb számára.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Az évad első fele világszínvonalú, ami azt is jelenti, hogy hazánk eddigi televíziós csúcsteljesítménye. Ugyanilyen izgalmas folytatást ígér, és nem csak az évad második felére. CSIGER ÁDÁM ÍRÁSA. több»
 
Az HBO új saját gyártású szériája üdítően profi, alattomos és mindenekfelett mocskos. több»
 
Az Aranyélet első – és erősen reméljük, nem utolsó – évada bármely nemzetközi sorozattal simán felvehetné a versenyt. Mondjuk, miért. több»