Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.



Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.



Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett nyomj egy <3 -et ;) 

Vélemények (114)

Nem is tudom mit írhatnék erről a filmről… Olyan franciás. Nem egyedi az olyan film, ahol végül minden szál összefut. Egy ilyen napról szól ez a film. Vígjátéknak nem mon... több»

69 Ecc-pecc  (2021)

2022. 04. 02.
Imádtam ezt a filmet! Zseniális alkotás, szuper és profi színészek. ... több»

66 Álommeló  (2018)

2022. 03. 31.
Teljesen szerethető, jó film. A magyar fordításban lévő filmcím viszont egyáltalán nem állja meg a helyét, mert ez a film sokkal többről szól, mintsem egy "álommelóról", ... több»
2022. 03. 12.
Váltakozó filmstílusok, összezavarodott jelenetrendező, középszerű alkotás
Nagyon vártam ezt a filmet, mert kíváncsivá tett az előzetese... kár, hogy csalódnom kellett benne. Az első 20 perc vagy talán fél óra olyan volt, mint valami családi tin... több»
2022. 03. 09.
vicces, szórakoztató, könnyed esti kikapcsolódás
Én személy szerint imádom Christian Clavier filmjeit, mert mindig meg tud nevettetni. Ebben a filmben is voltak jó poénok, bár Jean Reno-val most nem feltétlen alkottak o... több»
Zimmer Feri (1998)
Go Trabi Go (1991)