Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett nyomj egy <3 -et ;) 

Vélemények (104)

67 A seregély  (2021)

2021. 11. 03.
Többet is ki lehetett volna hozni belőle
Ritkán nézek meg előzetest, most ennél a filmnél megtettem, és nagyon vártam, úgy éreztem zseniális film lesz... Sajnos csalódnom kellett. Úgy gondolom, nagyon jó kis fo... több»
2021. 09. 25.
Nehéz volt a csillagosztás, mert zseniális és jó közé raknám, de végül mégis hajlottam a zseniális felé, elmondom miért: a történet egyik fő csavara miatt. De összességéb... több»
2021. 09. 25.
Szerintem teljesen jó film, kár, hogy nem említik meg, hogy igaz történeten alapul. Tanulságos és motiváló lehet mindenki számára. A végére egy kicsit én is úgy éreztem m... több»
2021. 05. 05.
Időpocsékolás
Számomra ez a film olyan unalmas és vontatott volt, hogy eljutottam körülbelül a feléig, aztán ki is kapcsoltam. Maga a film témája érdekes lehetett volna, de semmi kieme... több»
2021. 05. 03.
Kihagyható, gyenge
Nem néztem meg előtte itt az adatlapot, mielőtt nekiálltam volna megnézni a filmet, úgyhogy jót mosolyogtam rajta, hogy mindenki bőszen nyomta rá a "gyenge" kategóriát, é... több»
Zimmer Feri (1998)
Go Trabi Go (1991)