Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.



Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.



Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például elsősorban a fotózás, de szívesen írok meséket és novellákat is, vagy éppen ha kedvem van festek egy képet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett kövess itt az oldalon! :)

Vélemények (177)

2024. 01. 02.
Idegen, aki valójában ott se volt?
Nagyon másra számítottam, amit kaptam ettől a filmtől. Első gondolatom az volt, mikor megnéztem, hogy hát ez meg mi volt most – megtörtént-e vagy sem valójában –, mármint... több»
2023. 10. 17.
Miért kellett megcserélni a karaktereket?
Nem lett volna rossz ez a film, ha nem láttam volna az első részét. Legalábbis a film még egy korábbi a Vissza a mamahotelbe című film folytatásaként készült. Csakhogy ne... több»
2023. 10. 08.
Altató helyett tudom ajánlani
Nem igazán tudtam hova tenni a film címét, mert számomra nem erről szólt a film, hogy senki se szeretné Jeanne-t. Kezdetben még egész jól alakul a film, de aztán egy idő ... több»
Szerelembe esni az első pillanatban
Lehet, hogy egyeseket megmosolyogtat ez a kijelentés, de én bizony megszerettem ezt a filmet az első pillanattól fogva. Egy igazi érzelmi hullámvasútra ültetett fel. Az r... több»
2023. 10. 02.
Egy igazi francia gyöngyszem
Szem nem marad szárazon Dany Boon főszereplésével készült film nézése közben. Egy nagyon szép, mégis megrendítően keserédes drámai történetet láthatunk. Volt benne egy ké... több»
1
Aranyélet (2015)
A játszma (2022)