Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett nyomj egy <3 -et ;) 

2021. 03. 14.
Ne erőltessük már ezeket a zoomos filmeket!
Várható volt, hogy előbb-utóbb lesz majd olyan film, aminek a karantén lesz a témája, de nekem nagyon nem jön be ez új stílus, azaz dobjunk össze egy filmet olcsó költség... több»
2021. 02. 25.
Én egy picit jobbnak mondanám, mint átlagosnak
Egy 70-es évekbeli filmről beszélünk, tehát ahhoz, hogy értékelni is tudjuk, egy kicsit vissza is kell szaladnunk az időben, ráadásul a film eredetileg még a keletkezésén... több»

80 Post Mortem  (2021)

2021. 02. 19.
Kiemelkedő magyar alkotás
Akkor hadd legyek én az első, aki zseniálisnak találta ezt a filmet, mint magyar thrillert a korábbi magyar, hasonló kategóriás filmekhez képest. Horrornak nem nevezném; ... több»
2021. 02. 19.
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem, mert azt gondoltam, hogy ennek biztos sírás lesz a vége, de végül mégsem lett az. Nekem valami még hiányzott belőle, hogy ... több»

75 A Kenguru  (1976)

2021. 02. 19.
A leírása szerint "road movie", hát gondoltam, nézzünk egy jó kis kamionos filmet, amihez aztán végül nem sok köze volt. A film szinte végig vontatott, az első 20-30 perc... több»
Zimmer Feri (1998)
Go Trabi Go (1991)
Jumanji (1995)