Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.

Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 


Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete.

Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már 13 évesen autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek.Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 


Az hogy milyen filmeket nézek meg épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :) Ha tetszett nyomj egy <3 -et ;) 

Vélemények (101)

2021. 05. 05.
Időpocsékolás
Számomra ez a film olyan unalmas és vontatott volt, hogy eljutottam körülbelül a feléig, aztán ki is kapcsoltam. Maga a film témája érdekes lehetett volna, de semmi kieme... több»
2021. 05. 03.
Kihagyható, gyenge
Nem néztem meg előtte itt az adatlapot, mielőtt nekiálltam volna megnézni a filmet, úgyhogy jót mosolyogtam rajta, hogy mindenki bőszen nyomta rá a "gyenge" kategóriát, é... több»

72 Mázli  (2008)

2021. 04. 18.
Kicsit több, mint átlagos
Lukáts Andor nagyon hitelesen játssza a karaktert, mintha csak rászabták volna a filmet, ezzel szemben senki mást nem igazán tudnék kiemelni. Vígjátéknak se különösen mon... több»

72 Judy  (2019)

2021. 04. 16.
A jobb sorsra érdemes Judy
Nagyon nehéz véleményt alkotni erről a filmről, még picit talán a könnyeimet is törölgetem, annyira friss az élmény. Szóval Judy Garland egy fantasztikus, gyönyörű és hat... több»

64 Szuperagy  (2020)

2021. 04. 15.
Először is felháborodást keltett bennem, hogy Melissa McCarthy nem a megszokott hangon szólalt meg, aztán megtudtam, miért, és annyira sajnálom. :(( Egy hatalmas magyar s... több»
Zimmer Feri (1998)
Go Trabi Go (1991)