Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem. Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam. Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 
Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, és ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete. Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már gyerekként autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is. A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek. Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 
Az hogy milyen filmeket szeretek épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :)

2021. 01. 16.
Hát, nem is tudom, mit írjak, musicalnek gyenge, az első 10 percben úgy éreztem, hogy elég gagyi, de hát mit várjunk egy 88-as sci-fi filmtől? Vígjátéknak nem rossz, volt... több»
Jaj de kár, hogy egy ilyen, amúgy tényleg nagyszerűen megírt filmre csak átlagost kell nyomnom, mert sajnos nekem hiányzott az a bizonyos plusz belőle. A történet nagyon ... több»
2021. 01. 14.
Örök kedvenc. :) Engem már az első pillanattól kezdve megfogott. A filmzene is hihetetlen jó, és ahogy kezdődik a film, az varázslatos. A főszereplő egy aranyos, kedves, ... több»
2021. 01. 14.
Nekem valamiért szimpi Melissa McCarthy megosztó stílusa, bár kétségtelen, hogy itt nem éppen egy kedves nőt játszik, de nekem bejött ebben a szerepben is.... több»

29 Alpha House  (2014)

2021. 01. 14.
Nem nagy durranás. Aki szereti a tinifilmeket, annak nézhető. Tipikus főiskolai vígjáték-tinikomédia. Nekem annyira nem tetszett. Túl sablonos az egész.... több»
Zimmer Feri (1998)
Go Trabi Go (1991)
Jumanji (1995)
Örömapa (1991)