Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Rólam

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem. Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam. Érdeklődésem elég hamar a zene mellett a filmek felé is fordult. Én még azon társadalom gyerekei közé tartozom, akik előszeretettel bandázták, vagy bunkereztek kint az utcán vagy a közeli erdőkben, de a vasárnap reggel az mindig lustálkodással és mesenézéssel telt, egyik gyerekkori kedvenc rajzfilmem a Hé Arnold volt. 
Aztán 1994-ben, mikor 8 éves voltam, megjelent Az oroszlánkirály rajzfilm a mozikban, és ez volt az első olyan filmes emlékem, amit moziban láttam. Szerintem valahol, akkor kezdődött el nálam a mozi szeretete. Nagyon szerettem írni, már gyerekként is történeteket, vagy regényeket, és aztán tinédzserkoromban a számítógép gyors terjedésének köszönhetően, már gyerekként autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is. A filmek mellett elkezdett érdekelni a sztárvilág is. Egyre többet foglalkoztam, kutattam, kerestem információkat kedvenc filmes személyiségeimről, és persze jobban megszerettem volna ismerni, mivel érdekeltek a valódi élethelyzetek is. Akkoriban nagyon képben voltam a filmek terén, és egy ismerettség által lehetőséget kaptam, hogy egy magyar filmes adatbázis oldal szerkesztője legyek. Aztán 20-as éveim elején az élet teljesen más területre vitt és évekig volt, hogy nem volt lehetőségem semmilyen filmet se nézni, és teljesen kikerültem a "filmes világból" és csak pár éve kezdtem újra "visszatérni". 
Ma már nem igazán írok kritikákat és nem is követem napi szinten a filmes híreket, ha van egy két film, ami tényleg megfog ahhoz szívesen csatolom a véleményem. E mellett sok más hobbim van, főleg kreatívitás és alkotás terén, mint például a festészet. 
Az hogy milyen filmeket szeretek épp a hangulatomtól függ. A többi meg itt van az adatlapomon :)

Köszi, hogy végig olvastad! :)

84 Akik maradtak  (2019)

2020. 10. 05.
egy újbóli zseniális magyar alkotás
Vonakodva kezdtem nézni a filmet, de nagyon kellemeset csalódtam. Gyönyörű film. Az utóbbi években egyre több zseniális magyar film készül, és ez is azok közé tartozik. B... több»
2020. 10. 03.
bocsi
Ne haragudjon meg senki rám, de az első 20 percig tudtam nézni, de már azt is annyira untam...tudom lehet utána lett volna az igazi cselekmény, de nem bírtam tovább nézni... több»
2020. 10. 03.
Dustin Hoffman-tól többet vártam volna
Sajnos nagy csalódás volt ez a film, pedig annyira reméltem, hogy Dustin Hoffman nagyot dob az egészen, de csak egy silány, unalmas, vontatott, romantikusnak se igazán mo... több»
2020. 10. 03.
szerethető, aranyos 90-es évekbeli vígjáték
Aki szereti az akkori korszakbeli vígjátékokat, az ezt is szeretni fogja, tipikus családi vígjáték a 90-es évekből. Én is sorbaállok azok közé, akiknek gyerekkori kedvenc... több»
2020. 10. 03.
nem tetszett
A történettel még nem is lenne sok probléma, bár kicsit szürreális az egész, de még fiatalkoromban láttam ezt a bábos animációt, és hogy őszinte legyek nem igazán fogott ... több»