76% 45 szavazat
Szerelem első csókra

Szerelem első csókra

Eres tú
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
13
Szereplők (13)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A Szerelem első csókra című film Javier (Álvaro Cervantes) történetét meséli el, aki 16 évesen csókolt meg először egy lányt, és felfedezte, hogy látnoki képességgel rendelkezik, legalábbis szerelmi látnoki képességgel. Egyetlen csókkal képes meglátni annak a kapcsolatnak a jövőjét, mielőtt… Több


Forgatókönyvíró: Cristóbal Garrido, Adolfo Valor
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Spanyolország
Premier: 2023.03.03. | Netflix (2023.03.03.)

KULCSSZAVAK

 
2023.12.31 Majorkas

legújabb vélemény

Szerencsére nem hosszú

Van egy magyar romantikus film, az konkrétan két író vicces szerelmi története, nem jut eszembe a címe, de mégis ezerszer jobb ennél.

0
 
2023.11.25 Eastern79

Szerelmi performance

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Alauda Ruiz de Azúa rendezése hála az égnek messzire elkerüli a tipikus szerelmes filmek kliséit, hiszen már az alapszituáció sem hétköznapi, miszerint Javier (Álvaro Cervantes) az első csókkal együtt egy látomással is gazdagabb lesz, azaz előre látja a közös jövőt. Egy napon aztán a legjobb barátja barátnőjében véli megtalálni, akit keres, azonban egy idő után a kapcsolat elveszíti intenzitását, mert Javier mindent tud már előre... Végül aztán kibékül a barátjával, aki újra visszatalál a lányhoz, Javier pedig egészen váratlanul ott talál szerelmet, ahol egyáltalán nem is kereste. A könnyedség és humor éppen úgy áthatja, mint az a finom mediterrán érzelemvilág, ami annyira jellemző a spanyolokra. Pofátlan, laza, mégis egészen mély érzéseket megpiszkáló romantikus, életigenlő húrokat pengető alkotás a választásainkról, a szerelemről alkotott vélt vagy valós elképzeléseinkről. Egyetlen egy dolgot akar bemutatni a maga kedves és szórakoztató módján; azt a legeslegősibb vágyat, ami ott van mindenkiben: szeretni és szeretve lenni.

0
 
2023.03.06 Fikatours_blogger

Mi kell a férfinak?

Álvaro Cervantes (a spanyol Molnár Áron) karaktere már az első csóktól annyira transzba esik, hogy látomásaiban megjelenik előtte a lehetséges jövője az adott csajjal. Ez jó, gondolhatnánk, sokat segít a párválasztásban. Vagy mégse?

0
 
2023.03.08 Idknw

Lehetett volna jobb is. Sajnos a film nagyrészt a könyves témáról szólt, ami halál unalmas volt. Engem a srác „látnoki képessége” érdekelt volna, de abból sajnos kevés infót adtak, pedig arról kellett volna szólnia a filmnek.

0
 
2023.03.14 janderka

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem is Molnár Áron ugrott be, a csajnak pedig Trokán Nóra. Nagy kár, hogy nem ők voltak a szinkronhangok. A srác egyébként nekem kicsit fiatalnak (vagy úgy mondanám inkább, éretlennek) tűnt a figurához képest. De összességében jó volt a film. Vagy... Több

0