Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
25
Szereplők
38
Vélemények
10
Képek
4
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Ritka rossz film sajnos. Idétlenkedés egy olyan téma körül amihez semmilyen formában nem értenek...balesetezik és máris nem meleg...no comment. Csányi Sándor meg egy irritáló ripacs itt sajnos.

 
indingo   2017. 04. 15.

Tetszett a film, bár nem szabad komolyan venni. Szerintem Csányi megragadta a a a karakter lényegét, sok vicces jelenet volt benne és röhögtem egy párszor.


 
GedyPapa   2017. 04. 29.

Ha nem lett volna Mucsi, akkor teljesen nézhetetlen lenne a film. Igazából nem tudom, hogy ezt miért kellett megcsinálni, hiszen sem a homoszexualitásról, sem az elfogadásról, sem úgy semmiről sem szól. Csak csináltak egy filmet, hogy legyen...És mert Csányi már rég szerepelt magyar filmben, illetve Dancsó Péternek se volt már rég dolga rossz magyar alkotással..

 
Szilonka   2016. 04. 15.

Nekem marhára bejött ez a film. Szerintem piszok jó a humora! A története picit elnagyolt, de a szereplők alakítás mindent vitt. Mucsi és Csányi Sándor nagyon jól hozta a rájuk bízott szerepet!

 
diumiu   2017. 12. 29.

Könnyed, jól sikerült filmről van szó. Szívesen megnézem bármikor, főleg, hogy Tompos Kátya az egyik főszereplő. Ajánlom mindenkinek aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.