65% 111 szavazat
Meseautó

Meseautó

Meseautó
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
20
Szereplők (20)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
FunBoi  

Hol nézheted

Ónodi Eszter
Stohl András
Bajor Imre
Kern András
Ónodi Eszter
Ónodi Eszter
Stohl András
Ónodi Eszter

FILMINFÓ

Ez a film megrendelhető DVD formátumban. Szűcs János, egy nagy budapesti üzletközpont igazgatótanácsának elnöke. Harmincöt éves, gazdag, sikeres és még nőtlen. Évek óta először hosszabb szabadságra készül. Ennek örömére gyönyörű autót vásárol autókereskedő nagybátyjától, Péterfitől. Szűcsnek a mesés autóval már az első napon sikerül fellöknie egy görkorcsolyával száguldozó fiatal lányt, Kovács Verát. Szerencsére nagyobb baj nem történik, hacsak azt nem számítjuk, hogy az elnök beleszeret a lányba.

Ország: Magyarország
Premier (HU): 2001.02.01.
 
2019.07.09 Bizsu82

legújabb vélemény

Az egyik kedvenc magyar filmem. Nagyon jó a humora, rendkívül szórakoztató. Hangulatos, fülbemászó a zenéje. Érzelmileg is megfogó a film. Érdemes megnézni.

0
 
2019.03.20 indingo

Új, modern köntösbe öltöztetett Meseautó. Nem olyan rossz, mivel mindig kell, hogy egy-egy régi klasszikus filmet leporoljanak és aki látta a régi filmet, most ismét felelevenítse azt a jelen neves színészeivel, főleg, ha közben még jól is szórakozik, az csak ráadás.

0
 
2017.02.09 Enjoy

Magyar romantikus film kategóriát nézve a jobbak között van a film. Klasszikus, jó humorú vígjáték. A színészek jól alakítják a karaktereket, ötletes a története.

0
 
2016.08.17 FunBoi

A 2000-es években valamiért erős késztetést éreztek, hogy a régi, hibátlan klasszikusokat remakeljék. Nem állítom, hogy mind pocsék, de sajnos egyik sem sikerült egy eget rengetőre, egy-két kivétel persze akad. A Meseautó persze nem az. Nem egy rossz... Több

1
 
2016.04.29 Cordelia Bennett

A sikerültebb modernizálási kísérletek közé tartozik. Rokonszenves figurák, jó alakítások, kedvelt színészekkel. Többször is nézhető.

0