80% 33 szavazat
Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mi várható el egy harmincéves férfitől? Legyen jó állása, autója, háza, felesége, gyereke. És hogy áll András (Kocsis Gergely) a harmincadik születésnapján? Kiváló szaxofonista és agya is van, de se pénze, se nője, se autója. Sőt: még életében nem szeretkezett egyszerre két nővel. Elhatározza, hogy egy nap alatt mindent bepótol. Mire este a születésnapi torta gyertyáit meggyújtják otthon, ő már túl akar lenni mindenen, amin illik. Pontos tervek alapján reggel nekivág a nagy kalandnak. A feleségnek való lány, akivel András összefut, igazi rejtély: játszik a férfiakkal, sokat hazudozik, még többet csal, néha kicsit lop is. Rend egy szál se, viszont a mosolya ellenállhatatlan...

Rendező: Fazekas Csaba
Forgatókönyvíró: Fazekas Csaba
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2003.09.04.
Ónodi Eszter
Ónodi Eszter
Kocsis Gergely
Ónodi Eszter
Ónodi Eszter
Kocsis Gergely
 
2020.10.21 Bulki

legújabb vélemény

Néha kissé hisztérikus, néha melodramatikus, de meglepően eredeti történet. Se a rendezésre, se az alakításokra nincs panaszom, Ónodi Eszter különösen jól azonosult a karakterével; igazából jó kis film ez.

0
 
2015.03.16 DarkLion

Hangulatos film, laza vasárnap délutánra szerintem pont ideális. Az elejéből és a végéből lecsippenthettek volna kicsit, de a többi része többé-kevésbé rendben volt.

0