Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Nagykarácsony (2021)

Nagykarácsony
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Galéria (21)

Ötvös András
Balázs Ádám
Ötvös András
Zsigmond Emőke
Balázs Ádám
Ötvös András
Zsigmond Emőke
Ötvös András
Ötvös András
Ötvös András
Tiszeker Dániel
Csuja Imre
Csuja Imre
Zsigmond Emőke
Ötvös András
Scherer Péter
Pokorny Lia
Zsigmond Emőke

Videók (4)

 
kevelin   2022. 07. 11.

legújabb vélemény

1

Helyes film az esetlen tűzoltóról, aki egy lány kegyeiért eseng, aki nem is hozzá való. Aztán fordul a szerencséje és rátalál a szerelem. Tipikus sztori egy új, ígéretes színésszel, akiben sok lehet még. Nekem azért 5 csillag, mert magyar film, és eddig ritkán láttunk igazán jó magyar alkotást.

 
Harper   2021. 12. 04.

7
Vidám és szórakoztató karácsonyi lazulás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem a magyar filmeket, mert valahogy saját milliőmből keletkeznek, hiszen a szereplők, a rendező és minden készítője ugyanabból a közegből, környezetből és kultúrából érkezve alkotja meg a darabot, melyben én is élek. Tiszeker Dániel idei karács... teljes kritika»

 
Gábor390920   2021. 11. 25.

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Klasszikus romantikus sztori, melyben a főhősünk egy szerelmi csalódás után a padlóra kerül, majd egy másik nő személyében megtalálja a szerelmet. A sztori karácsonyi környezetbe van ágyazva, a magyar karácsonyi dalok sokat dobnak a hangulaton, valam... több»

 
Bazzzsi   2021. 12. 21.

2

Remek magyar karácsonyi film egy kis humorral és sok-sok gyönyörű budapesti látványossággal.

 
indingo   2022. 01. 07.

1

A színészek egytől egyik hozták a karaktereket. A látványvilága egész kellemes, egy kis Budapest-reklám sosem árt. A történet a leggyengébb láncszem. Nem túl hihető, és helyenként dadogott is.

 
diumiu   2022. 02. 01.

0

Közönségtalálkozó keretein belül néztem meg a filmet, így együtt nagyon nagy élmény volt. A filmet megkedveltem, szerintem kategóriájában szuper, annak meg kifejezetten örülök, hogy végre van magyar karácsonyi film, ez még hiányzott a palettáról. A s... több»

 
Timcsi   2021. 12. 04.

0

Nagyon kiszámítható volt minden poén és maga a történet is. Egyszer meg lehetett nézni, de másra számítottam. Pokorny Liától feláll a hátamon a szőr.

A film 209 505 921 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 129 619 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A "Nagykarácsony" Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmje.

(csd)
 

A Nagykarácsony forgatókönyvét a Sohavégetnemérős című film kapcsán ismert Horváth András Dezső, Fehér Gáspár és Fehér Boldizsár írta.

(csd)
 

A film rendezője, Tiszeker Dániel egy korábbi interjúban elmondta, hogy régi nagy álma, hogy karácsonyi filmet rendezzen.

(csd)
 
Nem a Nagykarácsony lesz az a mozi, mely új fejezetet nyit a magyar közönségfilm történetében, de igényes, profin elkészített filmről van szó, mely után nem marad rossz érzés a nézőben. És persze ne feledjük a legfontosabb tanulságot: nem daru, hanem magasból mentő! több»
 
Arnoldnak, a tériszonyos lánglovagnak ugyanis a történet bizonyos pontjától és bizonyos okból rendre megjelenik a Szabó Kimmel Tamást alakító Szabó Kimmel Tamás, hogy az őrület határáig szekálja szegény fiút – nos, ezeken a pontokon tisztán kivehető, hogy Tiszekernek lenne keresnivalója a vígjátékon kívül más műfajban is: e jelenetek kifejezetten feszültek, némelyik már-már pszichothrilleri hangulatot teremt. több»
 
A Nagykarácsonyt tiszta szívvel ajánlom az ilyenkor szokásos nyugati felhozatal teljesen partiképes alternatívájaként. Kicsik-nagyok jól fognak rajta szórakozni. több»