Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Nagykarácsony (2021)

Nagykarácsony
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Galéria (21)

Ötvös András
Balázs Ádám
Ötvös András
Zsigmond Emőke
Balázs Ádám
Ötvös András
Zsigmond Emőke
Ötvös András
Ötvös András
Ötvös András
Tiszeker Dániel
Csuja Imre
Csuja Imre
Zsigmond Emőke
Ötvös András
Scherer Péter
Pokorny Lia
Zsigmond Emőke

Videók (4)

 
Timcsi   2021. 12. 04.

legújabb vélemény

0

Nagyon kiszámítható volt minden poén és maga a történet is. Egyszer meg lehetett nézni, de másra számítottam. Pokorny Liától feláll a hátamon a szőr.

 
Harper   2021. 12. 04.

3
Vidám és szórakoztató karácsonyi lazulás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem a magyar filmeket, mert valahogy saját milliőmből keletkeznek, hiszen a szereplők, a rendező és minden készítője ugyanabból a közegből, környezetből és kultúrából érkezve alkotja meg a darabot, melyben én is élek. Tiszeker Dániel idei karács... teljes kritika»

 
Gábor390920   2021. 11. 25.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Klasszikus romantikus sztori, melyben a főhősünk egy szerelmi csalódás után a padlóra kerül, majd egy másik nő személyében megtalálja a szerelmet. A sztori karácsonyi környezetbe van ágyazva, a magyar karácsonyi dalok sokat dobnak a hangulaton, valam... több»

 
bluesbrother   2021. 11. 26.

1
Magasból mentő, nem daru

Azt hozza, amit ígér: egy becsületes karácsonyi romkomot. Jók a színészek, jók a zenék, viccesek a párbeszédek. Nem fordítja ki a világot a sarkaiból, de működik a mese.

 
Péter Fazekas   2021. 11. 28.

0

Nem rossz film.

 
prevoza   2021. 12. 01.

0
Vontatott

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lehetett volna nagyon jó film is; színészeink színe-java, szép képi világ, kiváló alapötlet. Nagy csalódást okozott, vontatott, nyögvenyelős, sok bénázással.

A film 31 598 525 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 20 118 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A "Nagykarácsony" Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmje.

(csd)
 

A Nagykarácsony forgatókönyvét a Sohavégetnemérős című film kapcsán ismert Horváth András Dezső, Fehér Gáspár és Fehér Boldizsár írta.

(csd)
 

A film rendezője, Tiszeker Dániel egy korábbi interjúban elmondta, hogy régi nagy álma, hogy karácsonyi filmet rendezzen.

(csd)
 
Nem a Nagykarácsony lesz az a mozi, mely új fejezetet nyit a magyar közönségfilm történetében, de igényes, profin elkészített filmről van szó, mely után nem marad rossz érzés a nézőben. És persze ne feledjük a legfontosabb tanulságot: nem daru, hanem magasból mentő! több»
 
Arnoldnak, a tériszonyos lánglovagnak ugyanis a történet bizonyos pontjától és bizonyos okból rendre megjelenik a Szabó Kimmel Tamást alakító Szabó Kimmel Tamás, hogy az őrület határáig szekálja szegény fiút – nos, ezeken a pontokon tisztán kivehető, hogy Tiszekernek lenne keresnivalója a vígjátékon kívül más műfajban is: e jelenetek kifejezetten feszültek, némelyik már-már pszichothrilleri hangulatot teremt. több»
 
A Nagykarácsonyt tiszta szívvel ajánlom az ilyenkor szokásos nyugati felhozatal teljesen partiképes alternatívájaként. Kicsik-nagyok jól fognak rajta szórakozni. több»