Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A szerelem illata (2021)

Love Hard
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
H.a.n.n.a   2021. 12. 22.

legújabb vélemény

0

Nem lesz egy korszakalkotó karácsonyi film, de a története szerethető. A vége kicsit sejthető volt, de a remek poénok kárpótoltak.

 
BaloghBogi42   2021. 12. 05.

a nap véleménye

3
A TÖKÉLETES srác

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eddig sosem éreztem, hogy megtaláltam azt a filmet, amivel kapcsolatban elmondhatom egy baráti beszélgetés során, hogy igen, ez az a karácsonyi történet, amit magamhoz legközelebb állónak érzek. Hónapok óta görgetem a Netflix-ajánlásokat, de eddig eg... teljes kritika»

 
Anti007   2021. 11. 09.

a nap véleménye

3
Karácsonyi meglepetés

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellemes csalódást okozott ez a film. Végre egy újabb egész estés, sajátgyártású produkció a Netflixtől, ami mindenképp említésre méltó. Mindenkinek van kedvenc karácsonyi filmje. Nekem ilyen a megunhatatlan Reszkessetek betörők 1-2, az Igazából szer... teljes kritika»

2
 
Dorkateo   2021. 11. 06.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem is tudom, miről akar szólni ez a film... leginkább talán arról, hogy mi az, amit soha, de soha, de soha NE tégy, ha online randizol. Ez a legfontosabb üzenete. Csak mégse nem merték felvállalni, és az egész átment egy nyálas: "jaj de nagyon rájöt... több»

 
Klauka89   2021. 12. 11.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film Tinder-hasonlat alapú találkozásról szól, ami kicsit félrecsúszik. Nagyon pozitív véleményt tudok mondani, mert sokkal rosszabb és nyálasabb filmre számítottam. Szórakoztató volt, benne volt minden, ami csak kell. Félrevezetés, hazugáságra épü... több»

 
dandelion1983   2021. 11. 12.

1

Kellemes meglepetés volt ez a film, annak ellenére, hogy a története nem volt túl eredeti, és kiszámítható volt végig. A szereplőválasztás rendben volt, humoros, nagyon romantikus, és a könnyed tanulság is nagyon a helyén volt.

 
Alexa   2021. 12. 09.

1

Megszavaztam a 4 csillagot a filmnek, mert Netflix-filmhez képest egész kellemes kis mozira sikeredett. Vagyis a Netflix szintjén ez egy jó film szerintem. Az online randizas buktatóival sokan azonosulhatnak, néhol kifejezetten vicces is, és egész ős... több»