Csekkold vagy passzold? Mi ez az új film, ami dominál a magyar Netflixen?

A Netflix felvette katalógusába A szerelem illata című romantikus karácsonyi vígjátékot Nina Dobrev főszereplésével. Csekkold vagy passzold ezt a filmet, amely hivatalosan is megnyitja az év végi ünnepi szezont a platformon?

MIRŐL SZÓL?

Egy Los Angeles-i fiatal nő a karácsonyi ünnepek alatt átszeli az országot, hogy meglepje az interneten megismert férfit, de rájön, hogy becsapták.

KIK JÁTSZANAK BENNE?

Alig ért véget a Halloween, dea Netflix rárúgja az ajtót a téli szezonra A szerelem illata című karácsonyi romantikus vígjátékkal. A főszerepkben a Vámpírnaplók egykori sztárja, Nina Dobrev, Darren Barnet, Harry Shum, Jr. (Glee) és Jimmy O. Yang (Space Force) láthatók.

VAN ÚJ A NAP ALATT?

Nathalie, egy szerencsétlen, szerelmere éhes fiatal nő, aki az interneten próbál társra találni

Amikor találkozik Josh-sal egy társkereső alkalmazásnak köszönhetően, azonnal szerelembe esik. Elhatározza, hogy meglepi a srácot az ország másik végén az ünnepek alkalmából, de kénytelen rádöbbenni, hogy a srác távolról sem hasonlít arra (legalábbis fizikailag), akit az appban megismert.

Ezzel egy időben találkozik az igazi Josh-sal os (az igazi neve Tag), és elhatározza, hogy az ál-Josh segítségével mindent megtesz azért, hogy elcsábítsa. 

CSEKKOLD VAGY PASSZOLD?

Mint legtöbbször, a válasz itt az is, hogy attól függ... De azért megpróbálunk támpontokat nyútani. Ami egy egyszerű, jól ismert történetnek indul – online személyazonosság-lopás – egy kedves romkommá válik. Bár sokszor látott témát dolgoz fel (belső szépség vs fizikai vonzalom) az ünnepekre való ráhangolódás első állomásaként megállja a helyét. 

Nincs itt túlcscsorduló érzelmek, epikus romantikus zenék, a karácsony varázsát takarékosan és visszafogottan desztillálják... az Igazából szerelemre való hivatkozásokat vagy a Drágán add az életed! körüli vitát  (karácsonyi film vagy sem?) nem ússzuk meg, de annyi baj legyen. Szóval, már ma szeretnél elmerülni a karácsonyi filmekben, A szerelem illata megteszi előételnek. Tipikusan az a komédia, ami nem vár el sokat a nézőtől, de cserébe nem is próbálja magát úgy definiálni, mint az évtized romkomja. Őszinte, könnyed kikapcsolódás az otthoni kanapé kényelméből.

A film jelenleg a legnézettebb a Netflix kínálatában, melyet ide kattintva a mafabos adatlapról rögtön el is indíthasz a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előzifetésed a streaming szolgáltatónál. 

romantikus | vígjáték

Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni,... több»