Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Óriási alkotás tele jobbnál jobb akciójelenetekkel. Persze, ha elvonatkoztatunk attól, hogy valaki képes akár a világot is legyőzni egyedül.

 
Deku   2017. 07. 10.

Vérbeli akciófilm és vérbeli Bruce Willis film. A látványból nincs hiány ez szent igaz és e mellé még humoros is tud lenni. A történet nem a legbonyolultabb de ez nem ront a film értékén.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

Az örök klasszikus.

 
Dodi   2015. 06. 18.

Látványos, izgalmas, akciójelenetekben dús film. Bruce Willis alakítás kiváló. A történet nem egy nagy dobás, de így is többször nézhető film!

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Kedvenc Bruce Willis-es filmem eddig. Műfajteremtő volt szerintem az akciófilmek világában akkoriban. Sok beszólás és mozzanat van a filmben ami megadja a tipikus sajátságos hangulatát és sodró lendületét a filmnek. Mindenképpen többször nézős.

Bruce Willis
Alan Rickman
Bonnie Bedelia
Alan Rickman
Bruce Willis
Bruce Willis
Alan Rickman
 
A Die Hardról azért lehet ma is írni, mert harminc év ide vagy oda: agyoncsapja a riválisait. Több benne az ész és az odafigyelés, mint az azóta megírt akciófilmek legtöbbjében. több»
 
Sokadjára néztem újra az ikonikus első részt, minden kockáját ismertem, és ezredjére is istenien szórakoztam ezen a kiváló filmen! több»
 
A Die Hardra abszolút illik az első-rész-a-legjobb klisé, még akkor is, ha nem éppen tökéletes alkotásról beszélünk. több»

A film összbevétele 140 767 956 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 981 500 forintot termelt.

 

Bruce Willis szerepére esélyes volt még Mel Gibson, Al Pacino, Charles Bronson és Tom Berenger is.

(HETEDIK )
 

A filmben 110 bakit találtak.

(HETEDIK )
 

A filmben 21-en halnak meg.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.