Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
56
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

kultstátusz

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Óriási alkotás tele jobbnál jobb akciójelenetekkel. Persze, ha elvonatkoztatunk attól, hogy valaki képes akár a világot is legyőzni egyedül.


 
Deku   2017. 07. 10.

Vérbeli akciófilm és vérbeli Bruce Willis film. A látványból nincs hiány ez szent igaz és e mellé még humoros is tud lenni. A történet nem a legbonyolultabb de ez nem ront a film értékén.

 
NGN   2020. 01. 17.

Zseniális kultfilm, az akciófilmek királya és ebben nincs túlzás. Nem lehet elégszer megnézni, mindig jó szórakozást nyújt. Bruce Willis csodát tett McLane karakterével, nagyon jól eltalálta ezt a figurát. Alan Rickman a legjobb rosszfiú a sorozatban a mai napig is.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Az örök klasszikus.

Bruce Willis
Alan Rickman
Bonnie Bedelia
Alan Rickman
Bruce Willis
Bruce Willis
Alan Rickman
 
A Die Hardról azért lehet ma is írni, mert harminc év ide vagy oda: agyoncsapja a riválisait. Több benne az ész és az odafigyelés, mint az azóta megírt akciófilmek legtöbbjében. több»
 
Sokadjára néztem újra az ikonikus első részt, minden kockáját ismertem, és ezredjére is istenien szórakoztam ezen a kiváló filmen! több»
 
A Die Hardra abszolút illik az első-rész-a-legjobb klisé, még akkor is, ha nem éppen tökéletes alkotásról beszélünk. több»

A film összbevétele 140 767 956 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 981 500 forintot termelt.

 

Bruce Willis szerepére esélyes volt még Mel Gibson, Al Pacino, Charles Bronson és Tom Berenger is.

(HETEDIK )
 

A filmben 110 bakit találtak.

(HETEDIK )
 

A filmben 21-en halnak meg.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.