Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Ezt nem kellett volna. Ez a rész borzalmasan gyenge, köze sincs a régiek hangulatához, színvonalához. Willis megfáradt, a fia jelentéktelen karakter, a sztori blőd. Nem tudok felidézni belőle semmi pozitívat. El kellene törölni örökre ezt a részt.

 
Thibo84   2019. 04. 17.

Önmagában jó kis akció film, de valahogy még sem az előző részek hangulatát adja, és ez talán Willis gyenge játékának is betudható. Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy a film legvégén nincs nagy családi összeborulás. Nem hiszem el, hogy Bonnie Bedelia-t, mint az egykori Mrs. McClanet nem tudták meggyőzni, vagy beleírni, hogy pár másodperc elejéig feltűnjön a vásznon, míg fia nyakába bórul. Ez lett volna csak a nagy finálé, legalább is számomra.


 
HETEDIK   2019. 07. 30.

Moore ezzel a filmjével beverte az első szöget karrierje koporsójába. Mert ugyan lassításai itt is zseniálisak, az akciók pedig jól megkomponáltak, de ez nagyon kevés egy Die Hard filmnél. A rajongóknál is kiverte a biztosítékot, persze ez nem csak Moore sara. A végtelenül egyszerű és gagyi forgatókönyv, a nevetséges párbeszédek, Bruce Willis pedig megcsúfolja saját ikonikus karakterét, amivel annó világsztár lett. A Csernobilos rész pedig csak hab a tortára, ahogy egy szál pólóban mászkálnak a sugárszennyezett területen, de ha ez nem lenne elég, még meg is mártóznak egyet. Szóval, nehéz ezek után mit mondani. Ha kikapcsoljuk az agyunkat, lehet rajta szórakozni, de az nem vita tárgya, hogy ez nem Die Hard szint!

 
hsanya182   2015. 10. 26.

A többi résztől elvonatkoztatva, önmagában egy nézhető látványos akciófilm lett! Az első 1 óra lekötött, jó pörgősre sikerült, de aztán visszaesett a lendület és ahogy közeledtünk a film vége felé, egyre nyögvenyelős végjátékot kaptunk. Még annyit hogy nem életszerű Bruce Willis annyit esik-kel-borul-zuhan, mintha terminátor lenne, de ettől elvonatkoztatva egyszer nézhető akciófilmet kapunk :)

 
Yosihiro   2019. 03. 01.

Die 5

Azt hiszem nem igazán ikerült átadi a Die Hard élményt ebben a részben. Inkább azt érzetem, hogy a stefétát próbálja a fiának átadni. A többi részhez nem hasonlítanám mertjóval gyengébb lett, de ettől függetlenül megcsillant benne az igazi Die Hard színvonal. A történet elkalauzol minket Oroszországba és ez egy kicsit már sejteti azt hogy gyengébb filmet kaphatunk. Ilyen bevezetővel igazából nem is vártam jobb filmet talán a legjobbathozták ki ebből. Alacsony költségvetéssel egy folytathatótörténetetet kreáltak az "új" John McClane nek. Összeségében egy nézhető akciófilm ahol vannak grandiózus jelenetek amin emelnek a filmen és a szokásos kis humor is benne van. Némi "romantikát" nem ártott volna becsempészni , de igazából az apa-fia helyzetet helyezték előtérbe. A szerplők igazából nem alkottak kiemelkedőt de Willis akkor is úgy érzem a film vezető szerepét töltötte be. A képi és hangi effektek is emeltek a filmen csupán a történetet tudom lehúzni ami hol pörgös hol unalmas. Összeségében csak három csillagot tudok erre a produkióra adni ami szerintem reális is. Üdv Yosi

A film összbevétele 304 654 182 dollár volt (imdb.com).

 

59 ember veszíti életét a filmben.

(Norbi)
 

A kritikusok és a közönség is a leggyengébb résznek tartják a szériában.

(HETEDIK )
 

A csecsen maffiás jelenetet megvágták.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.