Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 10. 26.

A többi résztől elvonatkoztatva, önmagában egy nézhető látványos akciófilm lett! Az első 1 óra lekötött, jó pörgősre sikerült, de aztán visszaesett a lendület és ahogy közeledtünk a film vége felé, egyre nyögvenyelős végjátékot kaptunk. Még annyit hogy nem életszerű Bruce Willis annyit esik-kel-borul-zuhan, mintha terminátor lenne, de ettől elvonatkoztatva egyszer nézhető akciófilmet kapunk :)

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

Imádom a Die Hard akciófilmeket, de ezt a részt nem kellett volna leforgatni. Nagyon sémás, kiszámítható és unalmas lett sajnos. Bruce Willis nagyon jó, de egy klassz filmhez sajnos ez kevés.


 
Ragemarci   2015. 09. 01.

Ez nézhetetlen botrány. Ez van ha Willis "csinál" egy filmet.

 
hejnekem   2015. 05. 13.

Sajnos össze sem hasonlítható az előző részekkel, és ezt még Bruce Willis sem tudta megmenteni. A történet egy összevisszaság volt, 10 perc után már azt sem tudtam mi történik. A rendezése katasztrófa volt. Ha nem lenne a Die Hard a nevében, talán jobban befogadtam volna, de így csak tönkretette az előző részek által felépített renoméját.

 
drsolomon   2015. 06. 29.

Nekem nagyon bejött a film, bár kétségtelenül gyengébb, mint az előző részek. Pörgős, akciódús jelenetekkel teli film, ahol Bruce Willis garancia a minőségre.

 

59 ember veszíti életét a filmben.

(Norbi )
 

A kritikusok és a közönség is a leggyengébb résznek tartják a szériában.

(HETEDIK )
 

A csecsen maffiás jelenetet megvágták.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.