Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Die Hard - Drágább, mint az életed (2013)

A Good Day to Die Hard
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
BRANTON   2022. 07. 02.

legújabb vélemény

0
Szentségtörés

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A franchiseban két olyan rész van, melyet bődületesen gyengének tartok, mint Die Hard. Ezek a részek nem mások, mint a második és az ötödik rész. McLane éli életét, majd egy nap megtudja, hogy fiát Jacket, letartóztatták Oroszországban. Az apa és fi... teljes kritika»

 
Yosihiro   2019. 03. 01.

0
Die 5

Azt hiszem nem igazán ikerült átadi a Die Hard élményt ebben a részben. Inkább azt érzetem, hogy a stefétát próbálja a fiának átadni. A többi részhez nem hasonlítanám mertjóval gyengébb lett, de ettől függetlenül megcsillant benne az igazi Die Hard színvonal. A történet elkalauzol minket Oroszországba és ez egy kicsit már sejteti azt hogy gyengébb filmet kaphatunk. Ilyen bevezetővel igazából nem is vártam jobb filmet talán a legjobbathozták ki ebből. Alacsony költségvetéssel egy folytathatótörténetetet kreáltak az "új" John McClane nek. Összeségében egy nézhető akciófilm ahol vannak grandiózus jelenetek amin emelnek a filmen és a szokásos kis humor is benne van. Némi "romantikát" nem ártott volna becsempészni , de igazából az apa-fia helyzetet helyezték előtérbe. A szerplők igazából nem alkottak kiemelkedőt de Willis akkor is úgy érzem a film vezető szerepét töltötte be. A képi és hangi effektek is emeltek a filmen csupán a történetet tudom lehúzni ami hol pörgös hol unalmas. Összeségében csak három csillagot tudok erre a produkióra adni ami szerintem reális is. Üdv Yosi

 
Thibo84   2019. 04. 17.

0

Önmagában jó kis akció film, de valahogy még sem az előző részek hangulatát adja, és ez talán Willis gyenge játékának is betudható. Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy a film legvégén nincs nagy családi összeborulás. Nem hiszem el, hogy Bonnie Bedeli... több»

 
HE7EDIK   2019. 07. 30.

0

Moore ezzel a filmjével beverte az első szöget karrierje koporsójába. Mert ugyan lassításai itt is zseniálisak, az akciók pedig jól megkomponáltak, de ez nagyon kevés egy Die Hard filmnél. A rajongóknál is kiverte a biztosítékot, persze ez nem csak M... több»

 
hsanya182   2015. 10. 26.

1

A többi résztől elvonatkoztatva, önmagában egy nézhető látványos akciófilm lett! Az első 1 óra lekötött, jó pörgősre sikerült, de aztán visszaesett a lendület és ahogy közeledtünk a film vége felé, egyre nyögvenyelős végjátékot kaptunk. Még annyit ho... több»

 
elekm90   2021. 06. 28.

0

Na ez aztán kellett a szériának, mint egy falat kenyér. Az apa-fia szál már önmagában sem kicsit sablonos, ráadásul az istenadta tehetség Jai Courtney annyira gyenge, hogy azt nem lehet leírni. Ez az alkotás sokkal inkább hasonlít Willis utóbbi évekb... több»

 
Timcsi   2019. 03. 29.

0

A régebbi részek egyértelműen jobbak. Bruce Willis is saját maga paródiája lett.

A film összbevétele 304 654 182 dollár volt (imdb.com).

 

59 ember veszíti életét a filmben.

(Norbi)
 

A kritikusok és a közönség is a leggyengébb résznek tartják a szériában.

(HE7EDIK)
 

A csecsen maffiás jelenetet megvágták.

(HE7EDIK)
 

Willis és filmbéli fia pólóban rohangálnak Csernobilban, holott a sugárszennyezéstől meg kéne halniuk.

(HE7EDIK)
 

A film egyes jeleneteit a fővárosban forgatták.

(HE7EDIK)