Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Volt egyszer egy Mexikó (2003)

Once Upon a Time in Mexico
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 12. 23.

Nekem személy szerint bejött ez a fajta film történet is. Nem unatkoztam egy percet sem. Igazán tetszetős kis film darab volt. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott.

 
Berto49   2018. 07. 09.

Nekem ez túlságosan sok volt! Mire is számítottam!? Hiszen ez egy akciófilm, a „Mariachi-trilógia” része, az „El Mariachi=A zenész” és a „Desperado” folytatása. Teletömték nézőcsalogató sztárokkal, meg 99 halottal. Rengeteg karakter, hirtelen megjelenik, aztán nyomtalanul, jó esetben élve, rosszabb esetben halva eltűnik. Nincs teljes egészében kibontva a jellemük, a sorsuk, talán a film viszonylagos rövidsége miatt nem volt erre idő. A legnépszerűbb poliglott énekes, Enrique Iglesias is szerepel benne, Lorenzo alakját öltötte magára. Eva Mendes fizikai megjelenése ugyan nagyon esztétikus, csak az a baj, hogy színésznőként született antitalentum. Viszont ott van mellette Salma Hayek, akire nem lehet a tehetségtelenség címkéjét ráragasztani. Összegezve: eggyel több Robert Rodriguez rendezést láttam, de nem hagyott mély nyomot az emlékezetemben. Lehet, hogy az az ok, hogy már elég sok akciófilmet láttam, a mindennapi libacombot is meg lehet unni, így lehet ez az akciófilmek gyakori "élvezetével" is. Megfelelő diéta után jöhet a következő lövöldözős "filmremek".


 
Norbert93   2019. 05. 05.
A Mariachi filmek csúcsa

A Mariachi franchise és Rodrigurez munkásságának egyik ékköve és legerősebb darabja. Nagyon kemény, tökös mexikói mészáros film. Rodrigurez stílusa nagyon idealizált és szatirikusan túltolt, ami ebben a filmben ütközik ki legalább. Johhny Depp karaktere szintén kiválóra sikerült, sokat hozzátesz ehhez az amúgy is erős filmhez.

 
hell.l   2016. 10. 15.

Szerintem nagyon jó folytatása a Desperadonak. Lassabb ugyan, de a zárórésze ezeknek a filmeknek. Nagyon jól elkészítették az egyes jeleneteket, mint például a kocsmai lövöldözőset, valamint a film vége fele nagyon jó lett. Emellett a sminkmesterek igen jó munkát végeztek.

 
nagybenedek   2016. 12. 27.

4. Szerény véleményem azt súgja, hogy ismét egy remek filmről beszélhetünk. A szereposztás tetszett, a történet is rendben van. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.

Johnny Depp
Danny Trejo
Johnny Depp
Rubén Blades

A film összbevétele 98 185 582 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt a második alkalom, hogy Johnny Depp közreműködött filmjének soundtrackjén (az első a Csokoládé volt).

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az El Mariachi trilógia filmjei közül ennek volt a legnagyobb költségvetése: közel 30 millió dollár.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmben 99 ember hal meg.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.