Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
2
Videók
Desperado
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Robert Rodriguez a Los Lobos zenéjétől megerősödve egy jó kis akciófilmet tett le nekünk az asztalra.Banderas sármja,és Salma Hayek teste,ami pluszt is dob hozzá.A kivillanó idomok,és a fegyverek szava,ami elkábít teljesen!Buscemi egy nagyon nagy,és hasznos karakter a filmben.Ajánlott kategória.

 
Deku   2017. 08. 30.

Rémesen rossz lett ez az alkotás. Egészen a végéig csak untatott, az első pár percben már éreztem az fáradtságot. Hiába vártam arra, hogy megjöjjön a nagy csoda. Csalódás volt.


 
Norbert93   2019. 02. 03.

Mexikói Kill Bill

Nem igazán jött át. Az emberek tét nélkül hullanak, mint a legyek, a művér is folyik literszámra, de mégsem adta annyira, mint egy Tarantino film. A karakterek sem igazán maradtak meg, a párbeszédek is felejthetőek lettek. Középszerű bosszúfilm.

 
D. Wolfe   2016. 05. 04.

Rengetegszer láttam, és biztos, hogy még nagyon sokszor meg fogom nézni. Igazi megunhatatlan klasszikus, ami egyszerre tud véresen komoly és szürreálisan vicces lenni. Banderas élete egyik legjobb szerepét hozza, Salma Hayek pedig gyönyörű.

 
Milanman   2016. 02. 11.

A Desperado a "jobb, mint az eredeti" rendkívül ritka remake-ek családjának tagja, gyermekkorom egyik kultfilmje. Mocskos élvezet a javából.

 
hell.l   2016. 10. 15.

Ez Robert Rodriguez egyik legjobban összehozott filmje. Látványos, szórakoztató, Antonio Banderas nagyon jól hozza az El Mariachi figuráját,. A film zenéje is nagyon jól sikerült.

 
Loborg   2016. 04. 22.

Nem egyszer láttam már életem során (és úgy gyanítom, hogy ezzel nem is vagyok egyedül a világon :D) Nagy klasszikus, én is ennek szellemében kedvelem, elég sok fura jelenet van benne, de ettől jó, ha ma jönne ki, már nem durranna akkorát.

Antonio Banderas
Salma Hayek
Salma Hayek
Antonio Banderas
Salma Hayek
Antonio Banderas

A film összbevétele 25 625 110 dollár volt (imdb.com).

 

Tarantino is kapott egy apró szerepet, ő meséli el az ominózus viccet a kocsmában.

(HETEDIK )
 

A filmben Robert Rodriguez két nővére is szerepel, Angela Lanza és Patricia Vonne.

(Menyét Ibolya)
 

A filmben végig Antonio Banderas gitározott.

(Menyét Ibolya)
 

Robert Rodriguez szerint mikor Salma Hayek és Antonio Banderas szerelmi jelenetét vették fel, az egész stáb jelen volt.

(kázsé)
 

A legtöbb jelenetben használt fegyver művért fröcskölt az áldozatokra. Ez annyira realisztikus effekteket eredményezett, hogy sok jelenetet ki is kellett vágniuk, hogy a cenzoroknak megfeleljen.

(kázsé)
 

Steve Buscemi és Cheech Marin jeleneteit különösen gyorsan kellett leforgatni, mert Buscemi számára csak hét, Marin számára pedig csak hat napnyi gázsit tudtak fizetni.

(kázsé)
 

Bár Quentin Tarantino eredetileg nem volt a stábban, a szerepet, amit játszik, róla mintázták. Mikor kifejezte érdeklődését a produkció iránt, azonnal megkapta a szerepet.

(kázsé)
 

A főcím alatt Antonio Banderas saját gitárszerzeményeit hallhatjuk.

(kázsé)
 

A film költségvetése mintegy 7 millió dollár volt. Ezerszerese a '92-es "El Mariachi, A Zenész"-nek.

(kázsé)
 
Oldozzon fel atyám, mert vétkeztem. Bűnös módon imádtam ezredszer is újra nézni Robert Rodriguez véres akció orgiáját, ájultam csodáltam piszkos jelentésű szavait, és nem utolsó sorban erkölcstelen gondolataim támadtak a főszereplőt, Antonio Banderas-t látva. Mindezen bűnökért boldogan fogok örök kárhozatra ítéltetni a pokolban, és úgy döntöttem, atyám, majd később fogok gyónni, mert amire készülök, az újra meg kell gyónnom. Nem fogok 10/10-et adni tiniéveim egyik legnagyobb kedvencére. Mert nem tökéletes darab, de kit érdekel? Megköszöntem már rendező úr, hogy ilyen tökéletes szórakozást nyújtó filmet rendezett, amely a bemutatása óta eltelt időben semmit sem veszített a coolfaktorból? Meg fogom. Most. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.