Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Desperado (1995)

Desperado
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Antonio Banderas
Salma Hayek
Salma Hayek
Antonio Banderas
Salma Hayek
Antonio Banderas

Videók (2)

 
Eastern79   2021. 02. 06.

legújabb vélemény

1
Mexikói fegyverbalett

Robert Rodriguez egyik legjobb rendezése gyakorlatilag egy felettébb véres Los Lobos videoklip, amiben ha nagy ritkán elhangzik egy poén, mondjuk éppen Quentin Tarantino szájából, akkor az nagyobbat üt, mint Banderas ökle. Elképesztően látványos fegyverpárbajokat kötnek össze videoklip-szerű átvezetések, és Salma Hayeknek hála romantikus epizódok, vagy éppen olyan sztárok vendégszereplése, mint Steve Buscemi, akinek a nagymonológja gyakorlatilag megalapozza az egész film hangulatát. A Desperado egy percig sem veszi magát komolyan, és pont ettől lesz Banderas oltári macsó, Salma Hayek egy istennő, és Mexikó a földi mennyország, ahol A Los Lobos szolgáltatja a talpalávalót. Kult.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Rémesen rossz lett ez az alkotás. Egészen a végéig csak untatott, az első pár percben már éreztem az fáradtságot. Hiába vártam arra, hogy megjöjjön a nagy csoda. Csalódás volt.

 
D. Wolfe   2016. 05. 04.

2

Rengetegszer láttam, és biztos, hogy még nagyon sokszor meg fogom nézni. Igazi megunhatatlan klasszikus, ami egyszerre tud véresen komoly és szürreálisan vicces lenni. Banderas élete egyik legjobb szerepét hozza, Salma Hayek pedig gyönyörű.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Robert Rodriguez a Los Lobos zenéjétől megerősödve egy jó kis akciófilmet tett le nekünk az asztalra.Banderas sármja,és Salma Hayek teste,ami pluszt is dob hozzá.A kivillanó idomok,és a fegyverek szava,ami elkábít teljesen!Buscemi egy nagyon nagy,és hasznos karakter a filmben.Ajánlott kategória.

 
Norbert93   2019. 02. 03.

0
Mexikói Kill Bill

Nem igazán jött át. Az emberek tét nélkül hullanak, mint a legyek, a művér is folyik literszámra, de mégsem adta annyira, mint egy Tarantino film. A karakterek sem igazán maradtak meg, a párbeszédek is felejthetőek lettek. Középszerű bosszúfilm.

 
Milanman   2016. 02. 11.

0

A Desperado a "jobb, mint az eredeti" rendkívül ritka remake-ek családjának tagja, gyermekkorom egyik kultfilmje. Mocskos élvezet a javából.

 
hell.l   2016. 10. 15.

0

Ez Robert Rodriguez egyik legjobban összehozott filmje. Látványos, szórakoztató, Antonio Banderas nagyon jól hozza az El Mariachi figuráját,. A film zenéje is nagyon jól sikerült.

A film összbevétele 25 625 110 dollár volt (imdb.com).

 

Tarantino is kapott egy apró szerepet, ő meséli el az ominózus viccet a kocsmában.

(7ETEDIK)
 

A filmben Robert Rodriguez két nővére is szerepel, Angela Lanza és Patricia Vonne.

(Menyét Ibolya)
 

A filmben végig Antonio Banderas gitározott.

(Menyét Ibolya)
 

Robert Rodriguez szerint mikor Salma Hayek és Antonio Banderas szerelmi jelenetét vették fel, az egész stáb jelen volt.

(kázsé)
 

A legtöbb jelenetben használt fegyver művért fröcskölt az áldozatokra. Ez annyira realisztikus effekteket eredményezett, hogy sok jelenetet ki is kellett vágniuk, hogy a cenzoroknak megfeleljen.

(kázsé)