Még drágább az életed (1990)

Die Hard 2

BRANTON   2022. 06. 30.

Csalódást keltő folytatás

John McTiernan klasszikusa folytatást kapott, amivel jól is jártunk, meg nem is. Renny Harlin rendezte ezt az epizódot, aki egyébként nem rossz rendező, van jó filmje,d e v... teljes kritika»

mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nekem nem tetszett, jóval gyengébbre sikerült, mint az első rész, tulajdonképpen ugyanaz csak nem olyan találó.

Yosihiro   2015. 04. 18.

A sorozat 2. része kicsit gyengébb lett mint az első ez tény! De a történet nagyon is jó. Van izgalom és akció is. Már számtalanszor láttam de még mindig meg tudom nézni. Szerintem kihagyhatatlan klasszikus :) Üdv Yosihiro

Thibo84   2016. 06. 14.

Az egyben és a kettőben az tetszett, hogy egy-egy adott helyen (felhőkarcoló, reptér) kell rendet csinálnia, és nem egy városon, vagy országon kell átrohannia, esetleg száguldoznia a rossz fiúk után.

Deku   2017. 07. 17.

Bruce Willis még mindig ugyanolyan remekül hozta a figuráját mint az első részben. Kőkemény akciódús film mindenképpen muszáj legalább egyszer látnia mindenkinek.

stewie_griffin_2005   2021. 05. 01.

Szerintem gyengébb az elsőnél és a harmadiknál is, de azért simán nézhető. Egyébként nekem valahogy a harmadik tetszik a legjobban, nem az első.

hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Nagyon jó akciófilm, ezért mindenkinek ajánlom. Szórakoztató, humoros és nagyon kemény! Szerintem igazán érdemes megnézni, mert komolyan mondom: jobb, mint az előző rész.

Harlin ragaszkodott a műhóhoz, ami emelte a költségeket.

(HE7EDIK)

A repülőgépen Holly mellett ülő idős néni újságján látható a Halálos fegyver című film plakátja.

(mamiéstöti2)

A vadászat a Vörös Októberre című film rendezése miatt nem vállalta McTiernan a filmet.

(mamiéstöti2)

A tévében a repülőgépen a Simpson család Családi harmónia című rész megy.

(mamiéstöti2)

1990-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.