Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
36
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Nekem ez a rész tetszik a legjobban. Jet Li beemelése zseniális húzás volt, amit leművelnek a végén, valami brutális. Remélem elkészül hamarosan az ötödik rész!

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Mind a négy részt imádom. Olyan akcióvígjátékot alkotott Donner, amit többször is meg lehet nézni, és még a sokadik alkalom után is megmosolyogtatja az embert.


 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez egy nagyon jó film. Igazi eredeti ötlet, hogy Jet Li a főgo- nosz. Nagyon jó a forgatókönyvnek minden lépése. Mondjuk az azért - ha nem is nagy, de azért nem is kicsi - hülyeség hogy Jet Li még életben van, és ugrál úgy, hogy Mel Gibson keresztül döfte valami vas rúddal, vagy mivel. Ja, és még az nagy hülyeség hogy Jet Li kinyírja az egyik ,,atyát" vagy hogy hivták őket. Ez azért már túl kegyetlenség. Ez egy ak- ció film, oké, és nem a Hupikék törpikék, de azért ez már azért akkor is túl nagy szemétség. Vagy; oké nyírja ki, de akkor annak az atyának az apja, vagy nem tudom kije, aki ott sír a holtteste felett legyen olyan ideges, hogy - tudván, hogy semmi esélye Jet Li ellen - ugorjon neki ( Jet Li-nek ). Így már lenne értelme annak hogy kinyírta azt az atyát. Így már lenne értelme ennek a nagy kegyetlenségnek.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

A legjobb "újkori" Halálos Fegyver film ez a 4. befejző rész ( de kár ) Már idősödtek ugyan a szereplők de mégis hozzák azt a szinvonalat amit elvárunk tőlük. Jet Li is rátesz egy lapáttal és ez megadja a film sava borsát. Nagyon szeretem remek film csak ajánalni tudom és várom a folytatást................. :)

 
MMcFly2015   2017. 06. 01.

Továbbra is a harmadik rész színvonalát viszik tovább, mi szerint a vígjáték vonal erősebb marad, mint a történet vagy az akciók. Viszont ebben a részben ami van akció, az annyira cool, hogy überli minden eddigit. Az akció filmek közül talán a leglátványosabb autós üldözést ebben láthatjuk, és a finálénál a bunyó! Eszméletlen kemény. Sokat tesz a filmhez Jet Li, akit nem volt nehéz leszinkronizálni, egyetlen egy mondatot mond angolul, de mégis a tekintete -és kimértsége olyan kisugárzást okoz, amitől borsodzik a hátam. A nyitó jelenet és a záró jelenet félelmetesen erőltetett. Én nem tudtam a végén nevetni, nem illett a Halálos fegyver filmekhez. A legbugyutább vígjátékokba illő momentumok egyike, mikor a szülés elött/közben gyorsan összeházodnak... És az, hogy egyszerre születnek meg a főszereplők gyerekei (unokái), maximum egy Örömapa 2-be volt elfogadható. Nem a sorozat legrosszabb darabja, de sajnos nincs meg az a kemény atmoszféra a filmben, mint az első két részben. Ennek ellenére nem lehet rá haragudni. Ez a pack, egy olyan korszakalkotó alkotás a műfajon belül, hogy bűn nem szeretni. :)

Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson

A film összbevétele 285 444 603 dollár volt (imdb.com).

 

Jet Li egyes jeleneteit le kellett lassítani.

(HETEDIK )
 

Jackie Chant is felkérték egy szerepre, de nemet mondott.

(HETEDIK )
 

A széria utolsó része.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.