Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Willis már megint a talpától a nyakáig véres,és csak lő,és lő ! Sokkal több pozitívum nem nagyon van ebben a moziban.Olyan egyszer nézős kis mozi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.


 
Deku   2017. 07. 24.

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.

 
Thibo84   2019. 04. 17.

John McClane visszatér egy mozgalmas és látványos akciófilmben, ahol találkozik a jövőgenerációja a régi vágású zsaruval és ez sokszor eredményez humoros pillanatokat. Végig pörgős és izgalmas filmet kaptam. Bátran merem ajánlani az akció film kedvelőinek és Bruce Willis rajongóknak.

 
NGN   2020. 01. 17.

Az ötödik rész ismeretében ez az epizód igencsak felértékelődik. McLane a régi formában, sok-sok akció és valamelyest hozza a régi részek hangulatát. Nem hibátlan, de tisztességgel helyt áll a szériában.

A film összbevétele 383 531 464 dollár volt (imdb.com).

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Bruce Willis-nek 35 millió dollár volt a gázsija.

(mamiéstöti2)
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.