Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed

(Live Free or Die Hard)
 
29
16
12
8
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.

 
Deku   2017. 07. 24.

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.

 
xhalapex   2015. 06. 24.

Elég gyatra film, az első három rész nyomába sem érhet, látszik, hogy bejött a készítőknek a 3. részben a társ karakter jelenléte, amit ennek sikeressége miatt meg próbáltak itt is alkalmazni, de egy ikonikus színes Samuel L. Jackson helyett, csak egy unalmas és felejthető ázsiai hacker jutott. Sablonos az egész.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Kegyetlen! Ez az első szó, ami eszembe jut. Persze rögtön hozzá is teszem, hogy kegyetlen jó. Mert ez bizony az, magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakozni egy filmen.

 
ukla   2016. 04. 29.

Egy újabb alkotás az egykori akció filmsztárral.És egy igazi klasszikus film hibátlan folytatása.Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz ez a rész.Modernizálták bele tettek néhány elemet a régiekből és a bajba jutott feleséget lecserélték a lányára.A segítőkész hacker is poénos.És pont ez miatt kapunk örömteli perceket mert két ellenkező szál szembe a terroristákkal.Látványos akciódús film az öreg John Mclennel

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2 )
 

Bruce Willis-nek 35 millió dollár volt a gázsija.

(mamiéstöti2 )
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.