Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.

 
Deku   2017. 07. 24.

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.


 
Filmelemző   2018. 05. 04.

Nagyon tetszett, bár a franchise többi részével nem összevethető. De nagyon jók a párbeszédek az ifjú hacker és a kiégett McClane között és tetszetősek a verekedések, üldözéses jelenetek is. Pörgős a rendezés, gyors a tempó, jó a látványvilág és még a sztori is hihető. Nekem bejött az egész. Értékelésem: 8/10 pont.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Mielőtt megnéztem egy bőrlehúzásnak gondoltam az egész filmet, de kellemesen csalódnom kellett. Az alapötlet kiváló, a kiégett zsaru még mindig menő a sablonok ellenére is.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

Az egyik kedvenc Die Hard részem. Érdekes és nagyon izgalmas ahogy a modern világ fejlődésével járó problémákat beleszövik a film történetében. Nagyon hihető ez a Tűzvész teória, hogy ha egy ország hálózatának egyes részeit külön éri támadás akkor a rendszer helyreáll, de ha egyszerre támadják meg az összes elektronikai irányítást, technikát, akkor a rendszer összeomlik... vissza a kőkorba. Izgalmas kis akciófilmecske.

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2 )
 

Bruce Willis-nek 35 millió dollár volt a gázsija.

(mamiéstöti2 )
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.