Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (2007)

Live Free or Die Hard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
BRANTON   2022. 07. 01.

legújabb vélemény

0
Egy új irány, ami nem rossz

Len Wiseman 2007-ben megrendezte a negyedik Die Hard filmet, melynek magyar címe "Legdrágább az életed". Ez az epizód már rendelkezik rengeteg sületlenséggel, modernizációval. McLane egy idő után azon kapja magát, hogy túl modern lett a világ. Hiszen... teljes kritika»

 
Periodista   2021. 12. 03.

a nap véleménye

3
A legjobb Die Hard-film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Biztos akad, akit meglep, de nálam ez a negyedik epizód a legjobb Die Hard-rész, mely túlszárnyalja McClane hadnagy toronyházas, repülőtéri és New York-i kalandjait is a rosszfiúk ellen. A negyedik fejezet kicsit összetettebb sztori, ami nekem életsz... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Willis már megint a talpától a nyakáig véres,és csak lő,és lő ! Sokkal több pozitívum nem nagyon van ebben a moziban.Olyan egyszer nézős kis mozi.

 
Thibo84   2019. 04. 17.

0

John McClane visszatér egy mozgalmas és látványos akciófilmben, ahol találkozik a jövőgenerációja a régi vágású zsaruval és ez sokszor eredményez humoros pillanatokat. Végig pörgős és izgalmas filmet kaptam. Bátran merem ajánlani az akció film kedvelőinek és Bruce Willis rajongóknak.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Nagyon jó lett szerintem. Sokaknak nem tetszik, de nekem talán ez tetszett a szériából eddig legjobban. Ez a számítógépes Tűzvész technikai terror valahogy olyan maivá és hihetővé teszi. Bruce Willis pedig ismét elemében volt. Akciódús és pörgős.

A film összbevétele 383 531 464 dollár volt (imdb.com).

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp)
 

Ez az első film a sorozatban, amiben a főgonosz nem használ megjátszott akcentust, hogy megtévessze McClane-t.

(hp)
 

A francia színész és harcművész Cyril Raffaelli, Rand megformálója saját maga játszotta el a trükkjeleneteit, a lehető legkevesebb speciális eszközzel és segítséggel.

(hp)
 

Ez az egyetlen Die Hard-film, melynek cselekménye több, mint egy nap alatt játszódik.

(hp)