Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.

 
Deku   2017. 07. 24.

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.


 
Thibo84   2019. 04. 17.

John McClane visszatér egy mozgalmas és látványos akciófilmben, ahol találkozik a jövőgenerációja a régi vágású zsaruval és ez sokszor eredményez humoros pillanatokat. Végig pörgős és izgalmas filmet kaptam. Bátran merem ajánlani az akció film kedvelőinek és Bruce Willis rajongóknak.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon jó lett szerintem. Sokaknak nem tetszik, de nekem talán ez tetszett a szériából eddig legjobban. Ez a számítógépes Tűzvész technikai terror valahogy olyan maivá és hihetővé teszi. Bruce Willis pedig ismét elemében volt. Akciódús és pörgős.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Mielőtt megnéztem egy bőrlehúzásnak gondoltam az egész filmet, de kellemesen csalódnom kellett. Az alapötlet kiváló, a kiégett zsaru még mindig menő a sablonok ellenére is.

A film összbevétele 383 531 464 dollár volt (imdb.com).

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Bruce Willis-nek 35 millió dollár volt a gázsija.

(mamiéstöti2)
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.