Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.

 
Deku   2017. 07. 24.

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.


 
Filmelemző   2018. 05. 04.

Nagyon tetszett, bár a franchise többi részével nem összevethető. De nagyon jók a párbeszédek az ifjú hacker és a kiégett McClane között és tetszetősek a verekedések, üldözéses jelenetek is. Pörgős a rendezés, gyors a tempó, jó a látványvilág és még a sztori is hihető. Nekem bejött az egész. Értékelésem: 8/10 pont.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Mielőtt megnéztem egy bőrlehúzásnak gondoltam az egész filmet, de kellemesen csalódnom kellett. Az alapötlet kiváló, a kiégett zsaru még mindig menő a sablonok ellenére is.

 
xhalapex   2015. 06. 24.

Elég gyatra film, az első három rész nyomába sem érhet, látszik, hogy bejött a készítőknek a 3. részben a társ karakter jelenléte, amit ennek sikeressége miatt meg próbáltak itt is alkalmazni, de egy ikonikus színes Samuel L. Jackson helyett, csak egy unalmas és felejthető ázsiai hacker jutott. Sablonos az egész.

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2 )
 

Bruce Willis-nek 35 millió dollár volt a gázsija.

(mamiéstöti2 )
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.