Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
81%

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (2007)

Live Free or Die Hard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Willis már megint a talpától a nyakáig véres,és csak lő,és lő ! Sokkal több pozitívum nem nagyon van ebben a moziban.Olyan egyszer nézős kis mozi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Nagyon kár volt elkészíteni iszonyat gyengére sikerült tele lehetetlen dolgokkal és a történet se volt mindenütt a helyén.


 
Deku   2017. 07. 24.

0

Lehet, hogy nincs benne semmi egyedi vagy eredetiség de attól még egy átlagosan jó és humoros akciófilm. Bruce Willis még mindig nagyon ott volt a szeren. Ajánlom.

 
Thibo84   2019. 04. 17.

0

John McClane visszatér egy mozgalmas és látványos akciófilmben, ahol találkozik a jövőgenerációja a régi vágású zsaruval és ez sokszor eredményez humoros pillanatokat. Végig pörgős és izgalmas filmet kaptam. Bátran merem ajánlani az akció film kedvelőinek és Bruce Willis rajongóknak.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Nagyon jó lett szerintem. Sokaknak nem tetszik, de nekem talán ez tetszett a szériából eddig legjobban. Ez a számítógépes Tűzvész technikai terror valahogy olyan maivá és hihetővé teszi. Bruce Willis pedig ismét elemében volt. Akciódús és pörgős.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Mielőtt megnéztem egy bőrlehúzásnak gondoltam az egész filmet, de kellemesen csalódnom kellett. Az alapötlet kiváló, a kiégett zsaru még mindig menő a sablonok ellenére is.

 
Filmelemző   2018. 05. 04.

0

Nagyon tetszett, bár a franchise többi részével nem összevethető. De nagyon jók a párbeszédek az ifjú hacker és a kiégett McClane között és tetszetősek a verekedések, üldözéses jelenetek is. Pörgős a rendezés, gyors a tempó, jó a látványvilág és még ... több»

Galéria (20)

Videók (1)

A film összbevétele 383 531 464 dollár volt (imdb.com).

 

A Gears of War című videójáték kétszer is feltűnik a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Die Hard franchise negyedik részét John Carlin 1997-es, a Wired-ben megjelent 'A Farewell to Arms' című cikke inspirálta, melyben a szerző a jövő kiber-hadviselését tárgyalta.

(hp )
 

Ez az első film a sorozatban, amiben a főgonosz nem használ megjátszott akcentust, hogy megtévessze McClane-t.

(hp )
 

A francia színész és harcművész Cyril Raffaelli, Rand megformálója saját maga játszotta el a trükkjeleneteit, a lehető legkevesebb speciális eszközzel és segítséggel.

(hp )
 

Ez az egyetlen Die Hard-film, melynek cselekménye több, mint egy nap alatt játszódik.

(hp )
 

A Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed megmagyarázza az előző filmek során elkövetett egyik bakit: az első két filmben John karaktere fél a repüléstől, de a harmadikban már nem. A negyedik részben elmondja, hogy repülőórákat vett, hogy szembenézzen a félelmeivel.

(hp )
 

Bruce Willis gázsija 25 millió dollár volt.

(SódóGA)
 

Ez az első Die Hard-film, amiben nincs utalás a Karácsonyra.

(SódóGA)
 

Justin Timberlake is esélyes volt John McClane (Bruce Willis) fiának szerepére.

(SódóGA)
 

Amikor Timothy Olyphant ránéz John McClane dossziéjára, egy pillanatra látható az ikonikus nyomozó születési dátuma (1955. május 23.).

(SódóGA)