Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
stevepisti   2020. 12. 03.

legújabb vélemény

2

Nagyon nagy film. Ma is bármikor újranézhető, rengeteg jó beszólással, poénnal. B. Willisnek jól állt akkoriban ez a másnapos zsaru szerep. Damon Wayans talán legkiemelkedőbb szerepe. Még mindig kedvenc.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

1

Damon Wayans talán legjobb filmje,és Berry nagyon jól néz ki ebben a moziban.Igazi szépség.Jó kis akciófilm,tele fanyar humorral,és szuper akciójelenetekkel.Willis hozza a véres,koszos,másnapos szintet,másnapos borostával.Nagy kedvencem... Fej vagy gyomor? Ajánlott!


 
HETEDIK   2018. 01. 11.

2

Kultfilm. Egyik kedvenc jelenetem mikor a kezdéskor a néger befenyített focijátékos fejéhez emeli a pisztolyt majd benyögi azt a mondatot, ami mindannyiunk fejében megfordul néhányszor: - Szart sem ér az élet. Majd meghúzza a ravaszt. Tony Scott egye... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

1

Bruce Willis legjobb alakítása számomra. Mintha ráírták volna a szerepet. A történet is elég ütős és jó poénok vannak benne.

 
Milanman   2018. 04. 05.

1

Akcióvígjáték kvintesszencia a 90-es évek elejéről az ereje teljében lévő Willisszel. Mindkét elemében jól muzsikál, igazi kultfilm, a buddy-moviek egyik legjobbja.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

A 90-es évek egyik legsikeresebb filmje. B. Willis óriásit alakít. A történet egy futbalistáról és barátnőjéről szól valamint Willis családjáról. Ebből alakul ki egy pörgős jó kis akció. :) Ajánlom mindenkinek nem fog csalódni. Egy vicces megjegyzés : Ez a film biztosan le fog szoktatni a cigiről !!!! Üdv Yosihiro

 
erahurka   2018. 08. 16.

0

Minden idők egyik legjobb akció filmje! Bruce Willis állat, jók az egysorosok, király a magyar szinkron is, egyszerűen bármikor, bárhogy képes lennék megnézni. Talán a játékidőn lehetett volna kurtítani kicsit, de így sem unalmas.

Galéria (17)

Bruce Willis
Bruce Willis
Bruce Willis

Videók (2)

A film összbevétele 59 509 925 dollár volt (imdb.com).

 

Joe szerepére Jack Nicholson is esélyes volt.

(HETEDIK )
 

Jimmy szerepére Mel Gibson is esélyes volt.

(HETEDIK )
 

37 baki található a filmben.

(HETEDIK )
 

A producer Joel Silver nem volt elégedett a filmmel.

(HETEDIK )
 

A film forgatása 1991 januárja és júniusa között zajlott.

(HETEDIK )
 

A film bevételei elérték az 59 millió dollárt.

(HETEDIK )
 

A film költségvetése 29 millió dollár volt.

(HETEDIK )
 

Bruce Willis és Damon Wayans már dolgoztak együtt egy évvel korábban, mégpedig a Nicsak ki beszél még című film kapcsán; mindketten szinkronszínészként voltak jelen a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Tarantino egyik nyilatkozatában elárulta, milyen nagy rajongója a filmnek.

(mamiéstöti2)
 

Joe lánya a tv-ben a Halálos fegyvert nézi.

(mamiéstöti2)
 
Tony Scott erősen hullámzó színvonalú filmeket jegyez, de emiatt az alkotás miatt minden ballépés el van felejtve. Jól összerakott, a korban tipikus akciómozi, amelyben megvan az a bizonyos plusz, ami még az ezredik ismétlésnél is székhez szegezi a nézőt. Hát nem gyönyörű? több»