Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Volt egyszer egy Mexikó (2003)

Once Upon a Time in Mexico
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Vélemények: Volt egyszer egy Mexikó (2003)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

Sokat akar a szarka,de nem bírja a farka....Na erre a mozira ez tutira jellemző.Kicsit sok,és ezért ad nagyon keveset.Mikor megnéztem,azon gondolkoztam,elméletileg,miről is szólt?Átlagos,de sokkal jobb is lehetett volna.

 
Deku   2017. 12. 23.

Nekem személy szerint bejött ez a fajta film történet is. Nem unatkoztam egy percet sem. Igazán tetszetős kis film darab volt. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott.


 
Berto49   2018. 07. 09.

Nekem ez túlságosan sok volt! Mire is számítottam!? Hiszen ez egy akciófilm, a „Mariachi-trilógia” része, az „El Mariachi=A zenész” és a „Desperado” folytatása. Teletömték nézőcsalogató sztárokkal, meg 99 halottal. Rengeteg karakter, hirtelen megjele... több»

 
Norbert93   2019. 05. 05.

A Mariachi filmek csúcsa

A Mariachi franchise és Rodrigurez munkásságának egyik ékköve és legerősebb darabja. Nagyon kemény, tökös mexikói mészáros film. Rodrigurez stílusa nagyon idealizált és szatirikusan túltolt, ami ebben a filmben ütközik ki legalább. Johhny Depp karaktere szintén kiválóra sikerült, sokat hozzátesz ehhez az amúgy is erős filmhez.

 
hell.l   2016. 10. 15.

Szerintem nagyon jó folytatása a Desperadonak. Lassabb ugyan, de a zárórésze ezeknek a filmeknek. Nagyon jól elkészítették az egyes jeleneteket, mint például a kocsmai lövöldözőset, valamint a film vége fele nagyon jó lett. Emellett a sminkmesterek igen jó munkát végeztek.

 
uniterra   2020. 01. 04.

Egyszeruen gyenge, komedianak nem jo, parodianak gyenge. Untam mar 10 perc utan. Aztan abba is hagytam.

 
Keiichi Tsuchiya   2015. 12. 19.

Tipikusan az az akciófilm, amikor bedobják az ürgét a bárpult mögé, mire az felrobban. Minden egy kicsit sok ebben a filmben, a jelmez, az arcok, a csend, a close-up. Aztán van ami nagyon sok, például a vér, a fegyver és lövöldözés. Mégis, ettől az, ami, ettől Rodriguez és ettől a Volt egyszer egy Mexikó.

 
airbus   2015. 02. 15.

Ezek az arcok keményebbek mint a Batman, vagány veszkócsizmában zúznak és megtaposnak minden patkányt. A csúcs a filmben, amikor előkapják a betyár mordályokat a gitártokból, aztán mindenkinek úgy elhúzzák a nótáját, hogy romba dől a város. A film, m... több»