Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
85
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Csak simán rossz.Minek ilyen übergagyi amerikai szemétről valamit is írni.Statham,aki elég gyenge színész,itt is hozza a kötelező nulla szintjét.Nem is értem,miért futhatott be?

 
Deku   2017. 07. 24.

Nekem Jason Statham-ről nem ez a film jut eszembe elsőnek, mert ez kissé alpári és elnagyolt. Erős kételyekkel álltam a filmhez és sajnos be is igazolódott a feltevésem miszerint nem üti meg a kellő mércét.


 
HercegPeter   2018. 07. 09.

Ez a film arra való, hogy a haverokkal egy sör mellett lazulgatva végigröhögjétek, még ha eredetileg nem is ez lenne a célja. Eredetileg akciófilmnek készült, de inkább vígjáték lett belőle. Pörgős, egy percre sem áll le. Ilyennek kell lennie egy igazi "legendafilmnek". A történet nem valami bonyolult: ne menjen le a pulzusod. Tele van marhasággal, de ettől jó. Ezt a filmet senki se vegye komolyan, hiszen a film se vette komolyan magát.

 
harnas1207   2019. 05. 27.

Amikor kijött nagyon menő film volt. A stílusa miatt megéri megnézni, sokkal inkább ,mint Statham bármelyik filmjét. Persze logikát és élethűséget ne keressünk benne, csak pörögjünk.

 
Norbert93   2018. 09. 09.

A film egyáltalán nem veszi komolyan magát (és semmilyen logikát), de kivételesen jól áll neki és nagyon szépen összedobták. Tipikus haverokkal összeülős film.

Jason Statham
Jason Statham
Reno Wilson
Amy Smart
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Amy Smart

A film összbevétele 27 829 874 dollár volt (imdb.com).

 

Valamennyi akciójelenetben valóban Jason Statham-et làtjuk, nem helyettesítette dublőr, ugyanis a színész sportolói múltja miatt erre nem volt szükség. A helikopteres verekedős jelenetben is ő szerepel, amit 3000 làb magassàgban forgattak le.

(Bogi87)
 

Los Angeles-ben zajlott a forgatàs.

(Bogi87)
 

42 931 041 dollárra rúgtak a filmből szàrmazó bevételek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.