Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Sok filmet nézek és aztán írok is róluk. Érdekel a filmtörténet, a média-kutatás, illetve az újságírás is, amibe volt szerencsém néhány évre kicsit belekóstolni is (mint ahogyan a tanításba is). A Mafab 2018-ban került "látókörömbe", örülök, hogy ilyen gazdag az adatbázisa és hogy itt is lehet írni a filmekről. Email címem: [email protected]

Erős kezdés, gyengülő folytatás - Kaptár
A legújabb, 2021-es Kaptár szakít a Milla Jovovich által fémjelzett forma- és stílusvilággal, valami újat kezdve. A kezdés szerintem erős, de aztán leül az egész, annak d... több»
2021. 12. 02.
Marvelnek Marvel, de a leggyengébb
Csalódás volt, mert mégis csak egy Marvelt hoztak össze, amitől bizonyos színvonalat szoktunk elvárni. Azonban a kínai hölgy, akit rendezőnek kértek fel, Chloé Zhaó sajno... több»
2021. 11. 29.
Szórakoztató bunkóság
Gerard Butler alakítása egyszerre szórakoztató és bunkó, a jó és az alpári közt egyensúlyozva ennél a filmnél. Ha akarjuk, elmegy a léc felett, ha akarjuk, nem. Katherine... több»
2021. 11. 29.
Látványos, de közepes
Vannak filmek, melyeket csak nüansznyi apróságok választanak el az átütő sikertől és népszerűségtől, ám ez a bizonyos valami hiányzik belőlük, és így a középszerűségben m... több»
2021. 11. 29.
Az egyik legjobb cápás film
Steven Spielberg 1975-ös cápás sikerfilmje óta sok ilyen jellegű produkció készült, ám nem mind lett minőségi darab. A 2016-os Zátony és a 2017-es 47 méter mélyen színvon... több»
Déjà vu (2006)