Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Kémjátszma
 
Deku   2017. 12. 23.

legújabb vélemény

Ha magam maradok sem fogom felfogni miért kellett ennyire szétcsavarni ezt a sztorit. Ilyen rossz filmet nem mostanában láttam. Persze mindenki maga döntse el hogy mi tetszik neki de szerintem ezt úgy szúrták el ahogy van.

 
hsanya182   2016. 09. 23.

Nekem nem jött be a történet. Nem egy akciófilm, inkább egy száraz krimire kell felkészülni. Persze remek, jól felépített film, az információhiány kicsit zavaró benne. Egyszer azért érdemes vele tenni egy próbát.


 
wooderman   2017. 02. 04.

Brad Pitt nagyszerű színészi képessége ebben a filmben is megmutatkozik! Zseniális, pörgős, izgalmas, a maga kategoriájában szerintem igen kiemelkedő filmel van dolgunk!Mindenkinek ajánlom!

 
edessszilvia   2017. 11. 09.

Brad Pitt, Robert Redford...csupa ütős név, a film mégsem hozta azt a színvonalat, amit vártam, de lehet túl nagy elvárásaim voltak. Összességében nem volt azért rossz.

 
Karolyka   2016. 07. 27.

Klasszikus akciófilm nagy ismert jelenetekkel. Még több mint 10 év után is jól működik a nézők fantáziájában ez a film nagy jelenetei. Sokan próbáltak meg túllendülni rajta hasonló filmekkel, de véleményem szerint, kár versenyezni ezzel a filmmel. Brad Pitt nagyon jó ebben a filmben.

A film összbevétele 143 049 560 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben a Baywatch főcíme megy a tv-ben Pamela Anderson-nal, azonban a film 1991 áprilisában játszódik, ekkor még a színésznő nem játszott a sorozatban.

(mamiéstöti2)
 

Mike Van Diem a Karakter című Oscar díjas film rendezője készítette volna a filmet, de végül az Universal művészi összeférhetetlenség miatt kirúgta.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Csuja Imre és Rékasi Károly is.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.