70% 206 szavazat
Veszélyes Bangkok

Veszélyes Bangkok

Bangkok Dangerous
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A szem és a Hírnök című borzongató thrillerek rendezőpárosa, a Hong Kong-i Pang fivérek ezúttal egy bérgyilkos sztorival álltak elő. Joe profi bérgyilkos. Legújabb küldetése Bangkokba hívja, ahol kíméletlen hősünk megismerkedik egy fiatal tolvajfiúval és egy süket lánnyal. Az előbbit megtanítja mestersége fortélyaira, az utóbbiba beleszeret.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Csehország, Thaiföld
Premier (HU): 2009
Nicolas Cage
Shahkrit Yamnarm
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Panward Hemmanee
 
2022.07.27 CsakPozitívan

legújabb vélemény

Elveszve Bangkokban

A Pang testvérek saját, azonos című korábbi rendezésüket ismételték meg. Ezúttal angol nyelven, Nicholas Cage főszereplésével, aki rá is nyomja bélyegét a remake produkcióra. Nicholas Cage tucat-akciófilmjeit gyakran szokás mind egy kalap alá venni. Míg a Veszélyes Bangkoknak is van egyfajta érezhető trash-jellege, a film leginkább az eredeti produkcióhoz fűződő ambivalens viszonya miatt talál meg nem értésre. A főszereplő bérgyilkos Bangkokban hajt végre megbízatást, mikor beleszeret egy siketnéma lányba, ami teljesen megváltoztatja nézőpontját. Míg az eredeti filmben maga a bérgyilkos főhős rendelkezett testi fogyatékkal és ennek kompenzálásaként sajátította el a profi emberölés képességét, addig Nicholas Cage karaktere számára éppen ez a fogyaték jelenti a kiugrás lehetőségét a siket lány szerelmén keresztül. A kommunikációképtelenség motívuma az idegen ország viszonyai között tehát eltérően nyilvánul meg, és Cage amerikai mivoltának köszönhetően kulturális színezetet is kap. A Veszélyes Bangkok ha akcióthrillerként nem is, de kulturális látleletként mindenképpen izgalmas vonásokat tükröz.

0
 
2020.11.25 Yosihiro

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy bérgyilkos történetét láthatjuk, amiben a szerelem, akció és dráma szerintem remek keverékét kapjuk. A film egyszerű, kiszámítható, de mégis van benne valami kis motoszkáló érzés, ami vagy megfogja az embert, vagy nem. Ha szakmai szemmel nézzük, ... Több

0
 
2019.07.06 Norbert93

Igazság szerint nem rossz film, de semmi olyat nem tudnék mondani ami emlékezettessé vagy a kategóriájából egy kicsit kiemelné, a film konkrétan felejthető, tekintettel arra, hogy semmi érdekfeszítőt nem tesz le az asztalra.

0
 
2015.02.21 hadur222

Az egyik kedvenc filmem Nicolas Cage-től, nagyszerű szereposztás, kiváló látvány, akciódús történet, melyből nem hiányzik a romantika, a befejezése csattanószerű.

0

A film összbevétele 15 279 680 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A harcművészet, amelyet Nicolas Cage tanít, a Whing Chun.Szerző: Yosihiro

#2
 

Nicolas Cage órája egy Ventura V-Tec Sigma W25-R1, amit a színész választott a filmszerepéhez.Szerző: Yosihiro

#3
 

50 ember halt meg a film elejétől a végéig.Szerző: Norbi

#4