Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

Spíler (2008)

RockNRolla
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Spíler
 
Puncs   2019. 03. 30.

legújabb vélemény

Akinek bejött a Blöff vagy A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, annak ez is be fog jönni. Nagyon hasonlít hozzájuk, bár nincs annyira eredeti, viszont a sztorija emészthetőbb, követhetőbb, mint az elődeinek. Jók a poénjai és a zenéi is telitalálatok, a színészi alakítások is rendben vannak, úgyhogy simán hozza a színvonalat. Szerintem élvezhető, Guy Ritchie stílusának megfelelő darab.

 
hsanya182   2015. 09. 24.

Hááát ez a Guy Richie film nem jött át neekm úgy mint a "Revolver" c. filmje vagy az "U.N.C.L.E. embere". A szerplő gárda jó, meg igényes film, de elég siralmasan egysíkú, vontatott filmre sikerült, van egy két jelenet amit leehet élvezni, de összességében elég savanyú alkotás lett belőle. Egy unalmas délutánt még unalmasabbá tud tenni az biztos... Aki ilyen maffiafilmet akar nézni a "Revolver" hatalmasra sikerült, de még a "Ravasz az agy " is jobbra sikerült ennél :(


 
Deku   2017. 07. 25.

A színészek nem voltak szerintem itt a toppon ez erősen érezhető ez pedig lehúzza a hangulatot. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire elcsépelt és uncsi a történet. Ráadásul a párbeszédek is elég sete suták helyenként.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

Hozza a meszokott Guy Ritchie minőséget, de valahogy a karakterek nem lettek eltalálva.

 
doroffee   2016. 02. 14.

A klasszikus Guy Ritchie-féle noirok szintjét nem hozza, ahhoz nem elég csavart, de így is elég ütős, pörgős és azért van benne némi ravaszság és a noir-elemek is megmaradtak benne.

 
Curacao86   2015. 06. 13.

Vicces, szórakoztató, kifejezetten érdekes karakterekkel és fordulatos eseményekkel tűzdelt gengszter film. Összességében mégis csak egy gyenge próbálkozás valami ütős újításra, de hiába nyerte meg a nézők -és kritikusok többségét, alapvetően semmi kirívót nem tartalmaz.

 
pisti18   2015. 03. 01.

Guy Ritchie egyik legnagyobb filmje, bár egy két leülés tapasztalható a filmben, de 1-2 jelenete könnyen elfeledteti a nézővel. KÖTELEZŐ!!

A film összbevétele 25 739 015 dollár volt (imdb.com).

 

A Karel Roden által megformált Jurij, a gazdag orosz karakterét egy orosz üzletember, Roman Abramovich, a Chelsea tulajdonosa ihlette.

(Puncs)
 

A Gerard Butlernek komoly torokgyulladása volt, emiatt Thandie Newton nem akarta megcsókolni a színészt. Guy Ritchie a filmben is látható humoros módon oldotta meg az ügyet.

(hp)
 

Guy Ritchie elmondása szerint a Spíler egy trilógia első része.

(hp)
 

A Spílerben Tom Hardy, egy korábbi Guy Ritchie filmben, Az olasz melóban (2003) pedig Jason Statham karakterét is Jóképű Bobnak hívták.

(hp)
 

Az aluljáróban a The Subways nevű zenekart hallhatjuk, amint a Rock & Roll Queen című dalukat játsszák.

(hp)
 

A filmben maga a rendező, Guy Ritchie is feltűnik, amint biciklivel elhajt Roman és Mickey mellet, miközben azok Johnny házához tartanak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.