Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Spíler (2008)

RockNRolla
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
39
Képek
1
Videók

Galéria (39)

Videók (1)

 
BRANTON   2022. 07. 14.

legújabb vélemény

2
Guy Ritchie nap - Negyedik állomás

Guy Ritchie 2008-ban visszatért, A Ravasz,az Agy és két füstölgő puskacső, illetve a Blöff által kitaposott útra. Ugyan a Blöffhöz nem ér fel, de A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsövet megközelíti. A sztori szerint a bérgyilkosok tiszteletlene... teljes kritika»

 
Puncs   2019. 03. 30.

0

Akinek bejött a Blöff vagy A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, annak ez is be fog jönni. Nagyon hasonlít hozzájuk, bár nincs annyira eredeti, viszont a sztorija emészthetőbb, követhetőbb, mint az elődeinek. Jók a poénjai és a zenéi is telita... több»

 
hsanya182   2015. 09. 24.

1

Hááát ez a Guy Richie film nem jött át neekm úgy mint a "Revolver" c. filmje vagy az "U.N.C.L.E. embere". A szerplő gárda jó, meg igényes film, de elég siralmasan egysíkú, vontatott filmre sikerült, van egy két jelenet amit leehet élvezni, de összess... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

A színészek nem voltak szerintem itt a toppon ez erősen érezhető ez pedig lehúzza a hangulatot. Nekem legalábbis nem tetszik, hogy ennyire elcsépelt és uncsi a történet. Ráadásul a párbeszédek is elég sete suták helyenként.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

0

Hozza a meszokott Guy Ritchie minőséget, de valahogy a karakterek nem lettek eltalálva.

 
Curacao86   2015. 06. 13.

0

Vicces, szórakoztató, kifejezetten érdekes karakterekkel és fordulatos eseményekkel tűzdelt gengszter film. Összességében mégis csak egy gyenge próbálkozás valami ütős újításra, de hiába nyerte meg a nézők -és kritikusok többségét, alapvetően semmi kirívót nem tartalmaz.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

A klasszikus Guy Ritchie-féle noirok szintjét nem hozza, ahhoz nem elég csavart, de így is elég ütős, pörgős és azért van benne némi ravaszság és a noir-elemek is megmaradtak benne.

A film összbevétele 25 739 015 dollár volt (imdb.com).

 

A Karel Roden által megformált Jurij, a gazdag orosz karakterét egy orosz üzletember, Roman Abramovich, a Chelsea tulajdonosa ihlette.

(Puncs)
 

A Gerard Butlernek komoly torokgyulladása volt, emiatt Thandie Newton nem akarta megcsókolni a színészt. Guy Ritchie a filmben is látható humoros módon oldotta meg az ügyet.

(hp)
 

Guy Ritchie elmondása szerint a Spíler egy trilógia első része.

(hp)
 

A Spílerben Tom Hardy, egy korábbi Guy Ritchie filmben, Az olasz melóban (2003) pedig Jason Statham karakterét is Jóképű Bobnak hívták.

(hp)
 

Az aluljáróban a The Subways nevű zenekart hallhatjuk, amint a Rock & Roll Queen című dalukat játsszák.

(hp)