Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
38
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Déjà vu
 
indingo   2018. 01. 08.

Érdekes történet bár sok minden már az elején gyanús. nekem jobban tetszett volna, ha nem tud visszamenni időben, hanem kívülről irányítják a dolgokat, de akkor elmaradt volna szerelmi szál.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon jó pörgős és fordulattal teli akciófilm. Nekem nagyon tetszettek benne a csavarok, az ilyen filmért oda vagyok. Ez pedig remekül hozta az elvártakat.


 
Thibo84   2019. 03. 26.

Minden tekintetben egy nagyszerű film. Denzelt mindig is egy jó színésznek tartottam, kevés szerepnek nyúlt mellé, ez most is így van. A történetet is eltalálták, a készítők elég jól odafigyeltek a részletekre, ami az időutazást illeti. De azért van benne érzelem némi akcióval megfűszerezve. Többször is meglehet nézni.

 
VvV   2018. 12. 01.

Érdekes történet mindig az idővel való játék. A karakterek is izgalmasak. Érdemes adni a filmnek egy esélyt.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon magávalragadó és zseniális történet. Az időutazós filmek közül amiket kedvelek, talán ez a leg realisztikusabb. Hihetően adja elő a technikát, amitől a néző mégjobban bele tudja élni magát a nyomozásba a komp felrobbantása után. Izgalmas akciófilm egy kis szerelmi szállal megbolondítva.

A film összbevétele 180 557 550 dollár volt (imdb.com).

 

A film statisztái közül sokan az Amerikai Tengerészgyalogságnál szolgálnak.

(SódóGA)
 

A film előkészítési fázisa alatt New Orleanst letarolta a Katrina hurrikán. Így, hogy a forgatási helyszínek romokban álltak, a filmkészítők azon gondolkodtak, teljesen új helyszínt kell találni. Már az is felmerült, hogy törlik törlik a projektet, végül három hónappal a hurrikán után a stáb visszatért New Orleansban, és újra nekiláttak a munkálatoknak. A katasztrófánál közreműködött kárelhárító csapatok közül sokan segédkeztek a forgatás során.

(SódóGA)
 

A komp felrobbantása az eddigi legnagyobb filmes trükkfelvétel volt New Orleansban, ugyanakkor a készítők a lehető legkörnyezettudatosabban jártak el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.