Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
37
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Déjà vu
 
indingo   2018. 01. 08.

Érdekes történet bár sok minden már az elején gyanús. nekem jobban tetszett volna, ha nem tud visszamenni időben, hanem kívülről irányítják a dolgokat, de akkor elmaradt volna szerelmi szál.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon jó pörgős és fordulattal teli akciófilm. Nekem nagyon tetszettek benne a csavarok, az ilyen filmért oda vagyok. Ez pedig remekül hozta az elvártakat.


 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Már többször láttam a filmet és mindig másra figyel fel benne az ember. Folyamatosan figyelni kell, hogy összeálljon a sztori. Jól építkezik és sok fordulat van benne.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Érdekes a történet és élvezhető is a film. Sajnos a végén a megoldás nagyon nem tetszik. De hát kötelező az ilyen, sajnos :S

 
VvV   2018. 12. 01.

Érdekes történet mindig az idővel való játék. A karakterek is izgalmasak. Érdemes adni a filmnek egy esélyt.

 

A film statisztái közül sokan az Amerikai Tengerészgyalogságnál szolgálnak.

(SódóGA)
 

A film előkészítési fázisa alatt New Orleanst letarolta a Katrina hurrikán. Így, hogy a forgatási helyszínek romokban álltak, a filmkészítők azon gondolkodtak, teljesen új helyszínt kell találni. Már az is felmerült, hogy törlik törlik a projektet, végül három hónappal a hurrikán után a stáb visszatért New Orleansban, és újra nekiláttak a munkálatoknak. A katasztrófánál közreműködött kárelhárító csapatok közül sokan segédkeztek a forgatás során.

(SódóGA)
 

A komp felrobbantása az eddigi legnagyobb filmes trükkfelvétel volt New Orleansban, ugyanakkor a készítők a lehető legkörnyezettudatosabban jártak el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.